Nem lenne jobb, ha meghatároznák, hogy külföldre utazásnál mennyi pénzt vihet ki magával az adott személy? Nehogy már külföldön költse az állam pénzét.
Figyelt kérdés
2019. nov. 16. 21:10
31/47 A kérdező kommentje:
Mert a gazdagok kizsákmámyolnak bennünket.Ha a gazdagok rosszul járnak,az nekem élvezet
Ja ez a dögöljön a szomszéd tehene mentalitás elismerem,de ez van
2019. nov. 16. 22:33
32/47 anonim válasza:
Jaj, istenem, mekkora marxista-leninista duma :P
Szerintem meg sem fordult még a fejedben, nem csak kizsákmányolás létezik gazdagéknál, hanem pl. tőkebefektetés.
33/47 anonim válasza:
A kérdező minden egyes újabb megszólalásával egyre komolytalanabbá, nevetségesebbé teszi saját magát és a kérdését.
34/47 A kérdező kommentje:
Jólvan,én így gondolom és kész.
2019. nov. 16. 22:47
35/47 anonim válasza:
Egy dolog, mit gondolsz, a másik az, mi a valóság :-)
36/47 anonim válasza:
Továbbra sem értem az alapot jelentő felvetést: ha külföldre megyek és ott vásárolok valamit valutában, miért az állam pénzét költöm? A fizetésemet nem az államtól kapom, családi pótlék sem jár nekem, adókedvezményre sem vagyok jogosult, de még csak egy tömegközlekedési kedvezmény sem jött össze. Az államtól tehát nem kapok pénzt. Akkor hogy tudom külföldön elkölteni?
37/47 anonim válasza:
"Mert a gazdagok kizsákmámyolnak bennünket.Ha a gazdagok rosszul járnak,az nekem élvezet"
Nagyon helyes, éljen a neoliberalizmus éljen az egyenlőtlenség.
Én inkább azt hoznám vissza, ahol amikor még megadták a rangnak járó tiszteletet.
38/47 A kérdező kommentje:
Mert minden az államé
2019. nov. 16. 22:50
39/47 anonim válasza:
# 36
Gondolom a kérdező azt is visszahozná, hogy minden az államé.
40/47 anonim válasza:
#14 vagyok (a hosszabb kuszaregényes), de most visszajöttem olvasni. Már alapból jót szórakoztam, de most még jobbat. :) Áu. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!