Nem lenne jobb, ha meghatároznák, hogy külföldre utazásnál mennyi pénzt vihet ki magával az adott személy? Nehogy már külföldön költse az állam pénzét.
"Ez a gazdagabb rétegeket érintené,szegények nem jàrnak ígyse külföldre nyaralni
Költsék el itthon a pénzt,ezt az országot építsük belőle,ne másikat"
Kérdező, neked csak a homokvár építéshez van hozzáértésed. Esetleg a legóhoz ha elkényeztetett kölyök vagy.
Politológiàt tanulok egyetemen,értek hozzá
Miért a megkülönböztetés?
Osztályharc van
Ezt higgyük is el? Mert a kérdésed, reagálásod valahogy nem támasztja alá.
Osztályharc? Na ne röhögtess, rég elmúlt már az az idő :)
"Politológiàt tanulok egyetemen,értek hozzá
Miért a megkülönböztetés?
Osztályharc van"
Osztályharc? Hol hallottad ezt? Esetleg gyorsan belelapoztál a nyolcadikos történelemkönyvedbe hogy valami okosságot mondhass nekünk?
Jézusmária segíts meg! Te, politológiát? Jaj nekem...
Ha politológiát tanulsz, akkor talán hallottál arról az aprócska jelentéktelen szervezetről amit úgy hívnak hogy Európai Unió. Idézzük csak fel az EU három pillérét aztán gondolkodjunk el miért mondtunk baromságot.
Hol tanulsz te, csak hogy oda még látogatóba se menjek?
Nincs osztályharc,de kéne legyen
Jó politológia csak egy tölteléktárgy,de van
Miért, te mit profitálnál ebből?
#22, ja osztályharc az van! bankkártya is!
A többi részével nem is érdemes foglalkozni.
Mindegy, ha már rászántam magam, ideírom:
Erdős T. nagy marxista közgazdász fakadt ki valamikor a '70-es években: "az a baj, hogy a Nyugat-Európai proletariátus nem akarja a láncait elveszíteni, mert annak a végén fityeg a slusszkulcs!"
"Nincs osztályharc,de kéne legyen"
Nem semmi érvelés, azóta is keresem az államat. Akár egy diplomamunkában is megállná a helyét az, amit írtál.
Engem inkább az érdekelne, neki mi lenne ebből a haszon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!