Hogyan lehet a politikában "képben lenni"?
Fiatal vagyok, eddig nem igazán érdekelt a politika, de most szeretnék nyitni felé. Azt értem, hogy naponta híradót kellene nézni, meg olvasni online hírportálokat, de ennyi elég? Mert ezt már kicsit próbáltam, de a felét nem is értem, mert nincs meg hozzá a háttértudásom pl. a mozaikszavak, előtörténet (nem a töri, amit a suliban tanultunk).
Idén leszek 24 éves, tudom, kicsit késői, de én legalább próbálkozom megérteni, nem úgy, mint a fiatalok nagy többsége!
Ja és azt se írjátok, hogy ne foglalkozzak vele, nem érdemes, mert az egyetemhez is kell mindenképpen sajnos.
'Csakhogy nem volt hadseregünk, az ellenségnél 3-4-5-ször erősebb hadsereget felszámolták az őrült vezetőink'
Azért oszlatták fel, mert a fegyelmezetlen katonák fegyveres fosztogatásba kezdtek -volt hely, ahol szabályos tűzharc alakult ki a katonák és a csendőrök között-, erősebb nem volt az ellenségéhez képest, sőt ki is merült a 4 évig tartó háborúban.
És ez ad bármi alól felmentést?
'Látod, kérdező, nem érdemes balliberális oldalakat bújni. Eltorzítják a valóságot.'
Fú, mert a tieid aztán fényévekkel különbek..
Általában azt ajánlják, nézegessen az érdeklődő több honlapot és az ott írtak alapján vonjon le következtetést.
'Sok helyen azzal kezdenék, hogy a gonosz magyar állam mennyire elnyomta a kisebbségeket,'
Kulturális, stb. szempontból egyenrangúnak számítottak, ezt még történészek sem vonják kétségbe, politikailag viszont ez az egyenlőség nem valósult meg és Trianonig érzékeny pont maradt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!