"Félelem a város felett"-helyett ma Értetlenség a város felett van-jól látom-KEZDIK FORGATNI A FILMET?
Ami esetleg értetlenségre okot ad az tarlós díszpolgári jelölése.
Az ellenzék ezt lépi a fidesz meg vétózza az eredményt vagy 5 kerületben.
Ez alapján meg nem úgy néz ki hogy az ellenzéki összefogás megertette volna ezt a játszmát. A fidesz írmagját is ki kell pusztítani,nem pedig kitüntetést osztani a velük kollaboráló tarlósnak
BA.SZKI EZT MÉG MINDIG NEM ÉRTEM,MINDENKI LÉPHETETT PÁ RLÉPÉST ELŐRE FEJLŐDÉS VÁROSKÉP PARKOK UTCÁK TISZTÍTÁSA DUPLA CÉGGEL FELÚJÍTÁSOK KÖZPARKOK JÁTSZÓTEREK CSALÁDIKASSZA OTTHONMELEGE PROGRAM ÚJLAKÁS ÚJ AUTÓ ÚJ CSALÁD(GYEREKTŐL NAGYIIG KEDVEZMÉNY),MIT HAGYTAM KI?
MOST EZ AZT JELENTI HOGY VAN VALAMI JÓ KEZDET AMIRE ÉPÍTENEK MEGY ELŐRE A SZEKÉR ,AZT KIHÚZZÁK AZ ALAPOT S A SZŐNYEGET FELCSAVARJÁK-LÁMPÁT LEOLTJÁK-MINEK?!MÉG TÖBB KELL?MÉG TÖBBET AD AZ "ÖSSZECSORT FONTOS" PÁRT??
1. ne ordíts,
2. fogalmazd már meg értelmesen, hogy mi a bánatot akarsz
ÚJ A LAPTOP S BERAGADT A CAPSLOCK-(EZ RÍMELT)
TEHÁT NEM KIABÁLOK-VOLT EGY VISZONYLA G NAGY FJLŐDÉS BUDAPESTEN,MOST KEZDHETIK ELÖLRŐL-AZ IGÉRGETÉST-HAZUDOZÁST MUTYIZÁST-SIKKASZTÁST(70MILLIÁRD 4ES METRÓ)
TEHÁT A KÉRDÉSEM,A MŰKÖDŐ JÓT MIÉRT KELLETT MEGSEMMISÍTENI-EGY JÓL MŰKÖDŐ ESZMÉT?!
#1 vagyok:
Pontosan értem hogy mi a bajod!
Azt javaslom hogy higgadj le! Bár például én is totál idegbeteg lettem Karácsony húzásától, de az emberek többsége nem látja át azokat az összefüggéseket és előre látható következményeket amiket mi igen!
Ez van. Egy tetű áruló, aki azonnal a s'eggnyalásra összpontosít ahhoz képest, hogy támadásról pofázott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!