Mit tegyek, hogy megtetszhessek egy lánynak?
Figyelt kérdés
Van egy csaj, aki nagyon megtetszett, egy kisvárosban lakunk ,beszéltem is vele facebookon és azt mondta h éretlen vagyok hozzá :S De nem vagyok egyáltalán éretlen. Hogy tudnám vele értetni h nem vagyok értetlen hozzá?2013. aug. 10. 21:56
1/8 anonim válasza:
Ezt a kérdést már egyszer feltetted.
2/8 A kérdező kommentje:
tudom de nem érkezett sok válasz
2013. aug. 10. 21:59
3/8 anonim válasza:
kondi és iPhone.. manapság ez a módi.. tisztelet a kivételnek..
4/8 A kérdező kommentje:
mac mini xD
2013. aug. 10. 22:21
5/8 anonim válasza:
Ezzel azt akarta mondani, hogy nem akar téged. Sokmindent nem tudsz tenni. Keress olyan lányt aki így fogad el. Még az is lehet, hgy féltékeny lesz a másik csaj.
6/8 anonim válasza:
Egy hófehér paripa, páncél, kard, hatalmas, álló farok és egy másik, dögösebb csaj, aki mindezt kapja tőled, tuti kiakasztja majd.
7/8 A kérdező kommentje:
xD
2013. aug. 10. 22:36
8/8 A kérdező kommentje:
Azt írta, hogy alakulóban lévő kapcsolata van, szóval ne haragudjak. :S
2013. aug. 12. 06:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!