Karácsony Gergely 2024-ig foglalt, mert főpolgármester lett. Ki a legesélyesebb arra hogy 2022-ben közös ellenzéki miniszterelnök jelölt legyen?
#10 vagyok:
Én összegeztem a kérdést az ismert kontra nem ismert politikusok vonatkozásában.
Értelmetlen ismeretlent indítani, mivel az ismerteknek akkora a bázisuk, hogy az ismeretlennek matematikai képtelenség nyernie.
Maradt az ismertek közötti rostálás, aminek az alapja pedig a támogatottság mértéke kell hogy legyen.
Akár tetszik akár nem, a végeredmény Fletó.
Aki mindezek ellenére nem rá szavaz, az közvetve fideszt akar.
Miért kell mindig visszatérni Gyurcsányhoz? A Fidesz uralmát is ő okozta, és minden politikai kezdeméyezést bedarált, ami hosszú távon alternatívát jelenthetne.
Akkor már inkább indítsunk egy ismert nem politikus, aki egyik korrupt párthoz sem tartozik és nem csalta el a költségvetést. Mint Miskolcon Veres Pál, aki nem a politikából jött, az egész városban egy elismert, jó hírű ember, szerintem a mostani választások legtökéletesebb jelöltje. Ilyet kellene majd találni az egész országra vonatkozóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!