Mi lesz most Budapesten a Liget projekt sorsa a Városligetben, Karácsony Gergely le fogja állítani?
Vagy leállítja, vagy valahogy kigolyózza a résztvevő cégeket és a saját sleppjével építteti tovább, ha meg tudja oldani.
Így lesz ez minden komolyabb beruházással, feltéve, hogy az építők nem tudnak összedobni egy megfelelő összegű baksist a számára, amit persze a büdzséből azért majd kárpótolnak valamennyire.
Ez egy ilyen játék, ezért jó polgármesternek lenni, ez volt a céljuk, hogy ezt elérjék.
Ahol nem tejelnek, ott szétvernek mindent.
#1 Kedves, azt azért vedd figyelembe, hogy a "546/2013. (XII. 30.) Korm. rendelet a Liget Budapest projekt keretében megvalósuló egyes beruházásokkal összefüggő közigazgatási hatósági ügyek kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánításáról és az eljáró hatóságok kijelöléséről" törvényben a kormány mindent maga alá rendelt, azaz sem Tarlósnak, sem más főpolgármesternek semmilyen beleszólása sincs a munkálatokba. Az a mutyi teljes egészében szeretett kormányunké.
Karácsony legfeljebb tüntetéseket szervezhet a környékén...
“Városligettel: hoztak egy törvényt, amellyel az addig fővárosi, illetve kerületi fenntartású terület 99 évre egy állami vállalathoz került.”
N1 vagyok.
Ezt nem tudtam, bocs, de az általános helyzet azért ehhez hasonló lenne szerintem, gondolok itt a Nemzeti színház körüli akciókra, ami annak idején volt.
Úgy látszik tanultak az ilyen esetekből, de amit nem véd törvény, azzal bizonyára ez lesz a helyzet.
Úgy másfél, két évtizede vállalkozó voltam, nyertem és veszítettem is el így munkát, akkor teljesen természetes volt ez az eljárás, szerintem most is így van.
Leállíthatja azt mondta orbán.
Azt viszont egy szóval sem mondta hogy az építkezésre szánt pénzt ami a lényeg lenne másra fordíthatja a főváros pl kórházra vagy nővér fizura vagy kátyúzásra új buszra stb.
Uh akkor sztem viszi máshova videkre azt a pénzt orbán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!