Karácsony Gergely megválasztása egyfajta segélykiáltás volt a budapestiek részéről?
Én éltem Budapesten 2009-től 2013-ig, egyetemi évek alatt. És most megint itt élek 1 évig a munkám miatt. Össze se lehet hasonlítani. Régebben szerettem Budapestet, de most meg már alig várom, hogy leteljen azaz egy év és ismét elköltözhessek. Borzalmas, hogy mit művelt a Fidesz azzal a várossal. Egy élhető várost teljesen élhetetlenné tett, minden szempontból.
Ez tulajdonképpen meglátszik a választásokon? Mert azért lássuk be, azon kívül hogy nem Fideszes, az ég világon semmi más "vonzó" nincsen Karácsony Gergelyben. Akár még igaz is lehet Puzsér konteója, hogy Karácsonyt az az Orbán ellenzéki jelöltje. Tehát őt jelöltette az ellenzékbe beépült tégláin keresztül, mert azt hitte, neki semmi esélye. De még így is megválasztották, annak ellenére, hogy azaz ember tényleg elég alkalmatlan.
Ez egyfajta segélykiáltás volt? Ezzel a budapestiek azt üzenték, hogy BÁRKI és BÁRMI jó, csak a Fidesz ne?
Kérdező
Mégis mi az amiben élhetetlenné tette neked Tarlós a várost? Zavarnak az új terek, utak? Hogy bővült a közlekedés, megújul a járműpark? Hogy végre felújítják a kórházakat?
Mi az ami szerinted rosszabb lett mint korábban?
" Itt az emberek pontosan tudják, mért mennek el valakikre szavazni."
Igen.
Az, hogy jól döntenek-e amikor szavaznak, az már más kérdés.
Demszkyt is igen határozottan szavazták meg 20 éven át.
Azért nem vagyok még most sem öreg...
6 év alatt sokkal többet változott a város mint én, és sajnos negatív irányba.
#6 Már másodszor írod le hogy rosszabb lett, de nem voltál képes válaszolni, hogy MIBEN lett rosszabb.
valójában nem is tudod megmondani, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!