Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Győriek szerint teljesen...

A Győriek szerint teljesen rendben van a korrupció, a drogozás és a prostitúció?

Figyelt kérdés

Mert tegnap gyakorlatilag igent mondtak ezekre...

Eszem megáll, még egy ilyen ócska balkáni ország nincs a világon.

2019. okt. 14. 09:22
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
28%

írok még egy egyszerű példát, hogy megértsd miért őt választották.

Jól végzi a munkáját és nem a magánéleti dolgaira fókuszálnak.

Ne vegyétek általánosításnak, de a kamionosok java része tartja fent az útszéli prostituáltakat. A munkájuk viszont abból áll (most vonatkoztassunk el a részletektől), hogy segít az import/exportban. Akkor te bojkottálhatnád az élelmiszerüzletek 90%-nak a termékét, mert te nem akarsz olyan terméket fogyasztani, amelynek olyan emberhez van köze aki prostituáltakat dug hétvégente.

A győriek szavaztak, a város jól működik, fejlődés van, ennyi.

Az, hogy valaki pedig a saját kudarcait arra vetíti ki, hogy nem keresek jól, az miért nem igyekezett jobban fiatal korában? Nyilván mást könnyebb hibáztatni, mint magunkat. Legalább is a gyenge jellemű embereknek. Ez a különbség egy bajnok és egy szolga lélek között. A kérdező sajnos az utóbbiba tartozik.

2019. okt. 14. 09:56
 22/30 A kérdező kommentje:

A város jól működik, EU pénzből, gazdasági fellendülés idején, oké.

Ma már tényleg semminek nincs következménye. 2006-ban semm volt, 2010 után a milliárdos nyílt lopásoknak se, és ennek se. Brutális.

2019. okt. 14. 10:00
 23/30 tgt ***** válasza:
67%
20-as: Ha tanultál pszichológiát, akkor biztos tudod, hogy nem szigetként éljük az életünket, hanem közösségben, folyamatosan hatva egymásra. Bár az én életemet konkrétan nem hátráltatja a kokainozó polgármester, de ha a közösség – melyhez, mint magyar ember én is tartozom- egy része méltatlan embert választ vezetőjéül, ennek erkölcstelensége engem is megérint, ezért fel is háborít. Ha pedig felháborít, akkor erős szavakkal is illethetem a közösségemet, ami nem azt jelenti, hogy nem szeretem, vagy nem érzem magam odatartozónak, pont ellenkezőleg, nagyon is odatartozónak érzem magam, és el vagyok keseredve a döntésük miatt.
2019. okt. 14. 10:07
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Azok az idősebb szavazók akik a mainstream médiából tájékozódnak nem hiszem, hogy hallottak egyáltalán ezekről a botrányokról, ők szavaztak csak leginkább Borkaira szerintem.
2019. okt. 14. 11:00
 25/30 anonim ***** válasza:
68%

70%-os.

Igen csak a kamionos, nem közpénzből tartja fenn az útszéli prostikat. De ez már nagyjából ezerszer le lett írva, nem értem mi olyan nehéz ezt felfogni, az ilyen rendkívül okos értelmes fidesz hívőnek.

Amúgy mire fel személyeskedsz bárkivel, és utalgatsz az iskolai végzettségére, meg a fizetésére? Szerinted ebben az országban csak annak lehet negatív véleménye akármelyik politikusról, aki 8 osztállyal takarít? Olyat el tudsz képzelni, hogy valaki nem él mélynyomorban, de akkor is elítéli a fideszes habzsi-dőzsit? A korrupciót? A gusztustalan meggazdagodását a sleppnek? És lehet valaki bármilyen jómódú, lehet jó fizetése, az ellopott közpénzből még jobb lenne neki is, meg a városának is ahol él. Nem szégyen ám az, ha valaki nem vak.

2019. okt. 14. 11:01
 26/30 A kérdező kommentje:
Arra a szerencsétlenre nem is reagálok, aki egy 3 soros (jajj mit írtam) POLITIKAI kérdésből akar következtetni a magánéletemre. :D Ehhez mennyire kell degeneráltnak lenni...
2019. okt. 14. 11:14
 27/30 anonim ***** válasza:
0%

Kb. minden második válaszban említve van a drogozás vagy a kokain.

Szeretném tudni, hogy ezek az állítások honnan jönnek Győr, győriek, azaz a Borkai esetében.

Maradjunk egyelőre a kérdésben szereplő 3 tevékenység közül egyedül a "drogozás"-nál.

2019. okt. 19. 22:06
 28/30 anonim ***** válasza:
0%

Hagyjuk már ezt a témát, mindenki qrvzott már párszor, még a papok is. A drogokat is ki az aki nem próbálta.

A kérdés, hogy egyébként a mindennapokban a keresztény elvek szerint él -e valaki, vagy nem. Borkai igen, mert egy családos ember gyerekekkel stb. Azok a bűnösök, akik szingli életet élnek, vagy homszexuálisak.

2019. okt. 19. 23:24
 29/30 anonim ***** válasza:
74%
Ha ezt választották, milyen az ellenfele?
2019. okt. 20. 07:21
 30/30 anonim ***** válasza:
0%

Mi Győriek f.asza gyerekek vagyunk, így polgiból is nekünk van a legtökösebb! Most őszintén, te nem ezt csinálnátok?

Neki legalább még feláll. szerintem nagyon jó ritmusban tolta a csajokat! Szép volt Borkai, hajrá Győr!

2019. okt. 20. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!