Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Győriek szerint teljesen...

A Győriek szerint teljesen rendben van a korrupció, a drogozás és a prostitúció?

Figyelt kérdés

Mert tegnap gyakorlatilag igent mondtak ezekre...

Eszem megáll, még egy ilyen ócska balkáni ország nincs a világon.

2019. okt. 14. 09:22
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
86%

"Angliában lehetne még mosogató, ott biztos boldogabb élete lenne. :)"

Angliai mosogató bérből el tudsz menni egy évbe egyszer a horvát tengerpartra nyaralni, hangsúlyozom Angliából, nem Magyarországról. Még a "magyar mosogató fizetés" az kb arra elég hogy hó végén még talán nem halsz éhen.

2019. okt. 14. 09:32
 12/30 anonim ***** válasza:
59%

Azt hittem ennyi ostoba ember nincs a világon.

De mégis van.

Úgy látszik nekik teljesen rendben van ha valaki közpénzből qurvázik, szívja a kólát, és szarrá lopja a várost.

gratula győriek. (szándékos kisbetű)

Hihetetlen mennyi szolgalelkű birka van.

2019. okt. 14. 09:33
 13/30 tgt ***** válasza:
72%
Igen, a győriek szerint rendben van a korrupció, a drogozás és a prostitúció.
2019. okt. 14. 09:35
 14/30 anonim ***** válasza:
13%
A prostizás csak egy hobbi. Semmi jelentősége nincs.
2019. okt. 14. 09:36
 15/30 anonim ***** válasza:
65%
Jó ez. Tartsák csak ott. Így legalább rá lehet sütni ezt a mentalitást a Fideszre is. Lehet őket evvel ütni a következő választásig.
2019. okt. 14. 09:37
 16/30 anonim ***** válasza:
18%

Tudod van az a vicc, hogy mindenki rendőrnek születik, csak van aki továbbtanul.

A kérdező szellemi szintje is maximum egy mosogatóéhoz ért fel, monoton, nem igényel szakmai kihívást, ambíciót.

De cserébe a saját kudarcát kivetítheti egy egész ország jellemezésében megfogalmazva. Gondolom azért nem vitte az egész életében semmire, mert a győri polgármester kokaint fogyasztott. Itt vannak a bajok, csak nem képesek az emberek leásni erre a szintre. :)

Szerencsére minden válaszomat le pontozza, így a szerencsétlen kis életében legalább valami öröm tud költözni.

He-he :)

2019. okt. 14. 09:39
 17/30 tgt ***** válasza:
86%
Miért vagy ennyire frusztrált, 16-os? Szerinted az rendben van, hogy egy luxushajón prostikkal kokózó korrupt embert választottak polgármesternek a győriek?
2019. okt. 14. 09:45
 18/30 anonim ***** válasza:
14%

"Az nem lehetséges hogy valaki szeretne ebben az országban élni? Csak nem egy balkáni posvány korrupt vezetés alatt."

Nem, a magyar kultúra teljességgel kizárja a korrupciómentességet.

2019. okt. 14. 09:46
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

"Még a "magyar mosogató fizetés" az kb arra elég hogy hó végén még talán nem halsz éhen."

Még a tanári vagy az ápolói is.

2019. okt. 14. 09:47
 20/30 anonim ***** válasza:
22%

Én nem vagyok frusztrált, melyik részéből szűrhető ez le? Pszichológiát tanultam, kérlek fejtsd ki.

Nincs baj a kokainozással, amíg ez az életedet nem hátráltatja. Az, hogy ő azon a nyáron kokainozott ez a te életedet bármilyen szinten is visszavetette a céljaid elérésében?

A magyarok java mindig másban keresi a hibát, Győri kokainozott, emiatt szar nekem is! Gondolom egész életed során mindent megtettél arra, hogy jó életed legyen, igyekeztél az iskolában stb.

Aki ezt nem vallja be magának, csak arra mutogat, hogy na az kokainozott, ezért sötét az én világom annak nagy baj van a fejében.

2019. okt. 14. 09:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!