Sokaknak mi a problémájuk azzal, hogy Budapest-központú az ország?
Szerintem teljesen jó megoldás, hogy minden itt van egy helyen. Az ember mindent megkap, ami kell neki.
Én egy 180 fős faluból költöztem ide, a XIII. kerületbe és az életem mérföldekkel jobb lett. Inkább pont arra kellene koncentrálni, hogy a fiatalok ide tudjanak költözni a falvakból, ahol nincsen semmi, csak punnyadás és vegetálás. Azoknak a falvaknak amúgy sincs túl sok értelmük, hacsak nem az ember 50 évvel ezelőtti színvonalon akar élni, de hát ott meg ki akar? A szülőfalumban se kocsma, se bolt. A falvaknak lejárt az idejük, egy túlhaladott településforma.
Persze az igaz, hogy most nagyon magasak a lakás és albérletárak, de nekem szerencsém volt, mert az egyik rokonom akciósan adja ki nekem a saját lakását. De ha több lakás lenne Budapesten, akkor lemenne az áruk is és többen jönnének ide élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!