Mit "ártott" a népnek a Magyar Gárda hogy meg kell szüntetni?
"-nem vertek, ... meg soha senkit "
"Ez egyáltalán nem igaz!"
"Alá is tudod támasztani az állításod, vagy csak a görbeorrúak médiájából származó maszlagot szajkózod te is?"
Tudom, hogy bonyolult használni a google-t de ha beírod a gárdisták és a verekedés szót, olyan zsidó oldalakat dob, mint a kurucinfó és a lánchídrádió.
gárda verekedés. én amx olyat találok ahol gárda egyenruhában lévő emberekről írnak, vagy ahol a cigányok támadnak rájuk.
az első találat is olyan ahol semmi konkrét nincs, hogy ki verekedett ki kezdte, mert mindenki feljelentette egymást. az is lehet, hogy hülyeség az egész.
nah most ha 10 embernek volt vmi gebasza a gárdából teljesen külön, az nem egyenlő azzal, hogy "a gárda bántott valakit" a gárda egy kollektív szervezet irányítás alatt.
de azért én kíváncsi lennék, hogy mely hírekre gondoltál ami bizonyítja, hogy a gárda bánt bárkit is. mutassad kérlek!
nem csavarom. de te nem réted szerintem, sajnos elvakít téged a gyűlölet meg a hülyeség.
ha egy rendőr vagy katona megver téged akkor az egész katonaság és rendőrség vert meg ugye?
ha a gárdisták nagy része vagy több mint 50%-a vert volna meg embert és agresszív lenne, akkor mondhatnánk ,h a nagy részük olyan, de még akkor sem tartunk ott, hogy maga a gárda verekedett. nah de mind1, jó csámcsogást a semmihez pajti! szar, ha valakinek csak ennyi jut a valóság helyett.
"A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:35"
Szerintem ne foglalkozz vele, úgysem fogja megérteni...aki retekklubon meg televiv2-n nő fel, annak hiába mondod...
Az mégis mért van, ha pár gárdista ver meg valakit, akkor semmi közük a gárdához, de ha két cigány, akkor az egész cigányság erőszakos?
És mért mindenkit néztek hülyének akinek más véleménye van?
Ha nem vagyok se cigány se zsidó akkor kötelező gárdaimádónak lenni? Miért? Különben megvernek?
már leírtam korábban is a golyókkal. ha majd a mondjuk asszem 3000 gárdistától 1500 tutira szar szemét verekedős agresszív lesz és ha egy gárdistába futok, akkor több mint 50% az esélye, h zavaró agresszív kötekedő lesz, akkor mondhatjuk, hogy a többségük verekedős kötekedős.
tudod ha egy cigányba botlasz, akkor nagyon nagy esély van ezekre. több mint az 50%-uk(jóval több) olyan amilyen, így érthető az általánosítás.
de amúgy biztos voltam benne, hogy valaki bepróbálkozik ezzel a gagyi érveléssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!