Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit "ártott" a népnek a...

Mit "ártott" a népnek a Magyar Gárda hogy meg kell szüntetni?

Figyelt kérdés
Nem értem hogy egy ilyen szervezetet miért kell megszüntetni...
2010. júl. 16. 00:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/76 anonim ***** válasza:
100%
azért vannak csak jobbikosok benne, mert működik a pártfegyelem, azaz a pártok ellenségnek tekintik egymást. így a szimpatizánsok is.
2010. júl. 16. 11:33
 22/76 anonim ***** válasza:
81%

"A válasz írója 90%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 07:11"

Alá is tudod támasztani az állításod, vagy csak a görbeorrúak médiájából származó maszlagot szajkózod te is?

2010. júl. 16. 11:37
 23/76 anonim ***** válasza:
23%
Igazából több okból is be lehetne tiltani. Egyrészt olyan mértékű önrendelkezés, amit hírdet, az már valóban állami monopóliumokat sérthet, másrészt meg a tevékenysége eléggé indulatkeltő, ilyen értelemben veszélyes a közbiztonságra. Függetlenül attól, hogy kinek segítenek és kit nem vertek meg, attól még indulatkeltő. Amúgy nem segítéssel van baj, hanem a mellette hangoztatott nézetekkel.
2010. júl. 16. 11:43
 24/76 anonim ***** válasza:
86%

talán nem a tünetet kellene kezelni, hanem az okot, talán azt kéne megnézni, hogy miért indulatosak? most mi lenne a jobb? tömörüljenek az emberek anarchista csürhébe? így legalább irányítás alatt állnak, nem bántanak senkit. ha majd az állam helyreteszi a dolgokat, pl közbiztonság, cigányok, akkor a gárda elfelejt tüntetni demonstrálni, felvonulni elhihetitek.

hiába tiltják be őket, lesz helyettük akkor más. a tünet előjön újra és újra, és egyszer talán nem egy szelíd gárdát hoz létre valaki, hanem egy valódi "hadsereget" akivel tényleg halomra ölik majd a cigányokat, megjegyzem, hogy meg is tudnám érteni sajnos.

2010. júl. 16. 11:50
 25/76 anonim ***** válasza:
82%

"A válasz írója 57%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:43"

Áruld már el, hogy MIÉRT indulatkeltő?!

2010. júl. 16. 11:57
 26/76 anonim ***** válasza:
16%

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:57

Nem tudom, nem vagyok sem szociológus sem semmiféle társadalomkutató, de még csak az emberi viselkedést sem vizsgálom. Csak azt látom, hogy nem a békét erősítette ott ahol feltűnt, és itt most nem csak a cigányokra gondolok, a magyarok között is kétes a megítélése.

2010. júl. 16. 12:05
 27/76 anonim ***** válasza:
85%
A Magyar Gárda befosatta a bűnözőket. Az biztosan csak véletlen, hogy ezek többsége épp a parlamentben ül. :D
2010. júl. 16. 12:14
 28/76 anonim ***** válasza:
58%

""-nem vertek, ... meg soha senkit "

Ez egyáltalán nem igaz!"

Nem baj. Érted nem kár.

2010. júl. 16. 12:16
 29/76 anonim ***** válasza:
17%
Már nem azért, de komolyan azt hiszitek, hogy a Gárda akkorra hatalmas megfélemlítő meg rendteremtő erővel rendelkezett? Hát nem tudom, de akiket én a környezetemből tagként ismertem, azoktól nemhogy nem féltem volna, de még röhögni is csak unalmas pillanataimban tudtam volna rajtuk.
2010. júl. 16. 12:18
 30/76 anonim ***** válasza:
77%
akkor meg mi a bajod velük ha még csak nm is félelemkeltőek?
2010. júl. 16. 12:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!