Mit "ártott" a népnek a Magyar Gárda hogy meg kell szüntetni?
Figyelt kérdés
Nem értem hogy egy ilyen szervezetet miért kell megszüntetni...2010. júl. 16. 00:54
11/76 anonim válasza:
"-nem vertek, ... meg soha senkit "
Ez egyáltalán nem igaz!
12/76 anonim válasza:
Nem lehet felfogni, hogy egy párt nem hozhat létre egy ilyen szervezetet? Párttól függetlenül működhet egy NEMZETI gárda.
13/76 anonim válasza:
Még sosem láttam a gárdistáknál stukkert. A másik pedig, az, hogy miért nem csak akkor szüntetik be, ha mondjuk bántottak valakit? Szerintem a rendőrség nem tudja ellátni a feladatát maradéktalanul, és emiatt látom szükségét. A közbiztonság évek óta sz*r, és ez nem változik. De az az igazság, hogy a probléma gyökere még ennél is mélyebben van.
14/76 anonim válasza:
"ma 08:08"
tehát ha mondjuk egy párt elkezdi támogatni a kiscserkészeket vagy akármelyik hagyományőrző amolyan "félkatonai" szerveztet, akkor azonnal be kell tiltani ugye? gondolkozz mielőtt baromságokat írsz!
manapság már minden pártokhoz kötődik.
15/76 anonim válasza:
Nem te mamlasz. De ha egy párt vezetői részt vesznek egy ilyen szervezet megalapításában az egy kicsit más szitu. Ráadásul a gárdában csak és kizárólag jobbikosok vannak. Párthadsereg meg kell a francnak.
16/76 anonim válasza:
így igaz! Meg nem bírja ki a Jobbik, h el ne vigye a dicsőséget ezért a 'nemes' civil szerveződésért, többek közt...:)
17/76 anonim válasza:
milyen párthadsereg te szerencsétlen?
18/76 anonim válasza:
azért megírjátok, hogy kinek hol és mikor ártott a gárda? kit bántott és hogyan? csak kíváncsiságból...
19/76 A kérdező kommentje:
Nagyon jókat írtak egyesek! :)
amúgy ma 10:43-as
tudod, azért vannak a gárdában csak jobbikosok, mert ők tudják mit jelent az hogy hogy segítsenek másokon, tudják, mit akar a NÉP !
2010. júl. 16. 11:17
20/76 A kérdező kommentje:
ma 10:58-as
arra én is NAGYON kiváncsi lennék!!!
2010. júl. 16. 11:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!