Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit "ártott" a népnek a...

Mit "ártott" a népnek a Magyar Gárda hogy meg kell szüntetni?

Figyelt kérdés
Nem értem hogy egy ilyen szervezetet miért kell megszüntetni...
2010. júl. 16. 00:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 anonim ***** válasza:
34%
Igen 73%. Lehet hogy sokról kiderülne mindez, csak egyik sem hangoztatja ha hülyeséget akar tenni vagy hülyeséget gondol.
2010. júl. 16. 13:17
 42/76 anonim ***** válasza:

honnan tudod ezt? hisz nem figyelsz rájuk, mert senki sem hívja fel a figyelmet a hülyébbik tagjaikra. mivel senkinek sem érdeke.

senki sem tökéletes. mindenkinek van beütése, főleg politikai körökben.

ettől függetlenül én nem gondolom, hogy a gárda több rosszat tenne mint jót, vagy semlegeset.

2010. júl. 16. 13:21
 43/76 anonim ***** válasza:
29%
Ismét csak tapasztalatból mondom, felhívják ők a figyelmet magukra kellőképp.
2010. júl. 16. 13:36
 44/76 anonim ***** válasza:
100%

"Lenne jobb ötletem, bár az nem civil kezdeményezés lenne, állami szinten meg túl összetett, hogy ide leírjam. Amúgy csak hogy értsd, azért tartom szánalmasnak az egész bandát, mert ahogy tapasztalom, a társaság jelentős részének fogalma sincs, hogy miért tag, vagy miért azokat a nézeteket vallja, ami a Gárdára jellemző. Sokuknak köze sincs a cigányokhoz, lehet, hogy még csak képen látott olyat, csak jól hangzik, hogy lázad. A másik problémám az, hogy hangoztatják, hogy ők a nép nevében, meg a népért. Hát nem. Én is nép vagyok, meg rengeteg ismerősöm az, és egyiknek a nevében és érdekeiért sem "harcolnak". Harmadrészt pedig undorítónak tartom, hogy a segítségnyújtással akarják igazolni magukat. Nyújtsanak segítséget névtelenül, mindenféle csoportosuláson kívül, pusztán jóakaratból. És nem, nem fogja nekem senki megmagyarázni, hogy ők ezt teszik."

Ne pofázz..

2010. júl. 16. 13:36
 45/76 anonim ***** válasza:
100%

"tudod 51% alatt azért erős dolog általánosítani. "

Tehát 51% fölött szagszerű? Akkor nyugodtan kijelenthetjük:

A cigányok lopnak.

2010. júl. 16. 13:38
 46/76 anonim ***** válasza:

"Ismét csak tapasztalatból mondom, felhívják ők a figyelmet magukra kellőképp."

noh mesélj!

2010. júl. 16. 13:40
 47/76 anonim ***** válasza:

"Több adománygyűjtő vagy civil segélyszervezetet ismerek, rosszat még nem nagyon hallottam róluk"

Mert tájékozatlan vagy. A máltaiak lopják az árvízkárosultaknak gyűlt adományt. Teszik ugyanezt a családsegítők is, viszont azt saját szememmel láttam mert dolgoztam ott. Nem egy véletlen esetről van szó, hanem bevett szokás, hogy adományból először mindig a dolgozók részesülnek, majd ami marad azt szétosztják.

2010. júl. 16. 13:41
 48/76 anonim ***** válasza:
100%

"Tehát 51% fölött szagszerű? Akkor nyugodtan kijelenthetjük:

A cigányok lopnak."

szaKszerű-re gondoltál?:)

amúgy arra mondtam, hogy ha egy adott halmaz több mint felére igaz egy adott tulajdonság, akkor meg tudom érteni, hogy általánosít az ember.

pl ha 100 golyóból 60 piros, akkor mondhatom, hogy a nagy részük piros és jogos, hogy azt mondom, hogy nagy valószínűsége van annak, hogy pirost fogok húzni közülük, ezért így készülök fel, hogy piros lesz.

de, hogy jobban megmagyarázzam az általánosítást. ha a piros golyók égetnek, akkor kétszer is meggondolod, hogy beletúrj e közéjük, vagy alapból felkészülj rá, hogy égetni fog, hisz sokkal nagyobb annak az esélye, hogy megégeted magad, mint annak, hogy nem.

cigányokkal kapcs: ugye nem tudjuk hány százalékuk lopós. erre egy másik golyós hasonlat:

nem tudod hány golyó van az üvegben ami éget, nem tudod összesen hány darab van. de belehúzol, és többségében olyat húzol ami megéget. van ami kevésbé van ami nagyon. ezek után meggondolod, hogy bizalmat adj e nekik, hisz többségében csak rossz tapasztalatod volt.

2010. júl. 16. 13:46
 49/76 anonim ***** válasza:
100%

"majd ami marad azt szétosztják."

hozzáteszem, hogy szétosztják a cigóknak:)

2010. júl. 16. 13:47
 50/76 anonim ***** válasza:
82%

A zsidók szerint félelemkeltőek.

Én a cigányoktól félek, ők ártottak már nekem, meg a zsidók is.

2010. júl. 16. 16:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!