Kedves Fideszesek, lehetne hozzátok egy kérdésem?
Eddig ugye az önkormányzatoknak JÁRÓ EU-s támogatásokat a kormány kapta, és osztotta ki.
Most Dobrev könnyíteni kíván a kormány munkáján, és elintézi hogy az önkormányzatok a kormányt terhelő felesleges munkát kikerülve, egyenesen az EU-tól kaphassák a pályázati pénzeket.
Mesélje már el valamelyikőtök nekem, hogy mi evvel a gond? Netán az, hogy így nem lehet majd lopni?
Én ugyan nem vagyok Fideszes, de könnyen belátható hogy ezer kilóméterekről sokkal nehezebb belátni, mire is van szüksége helyben az embereknek. Mondok egy példát. Még az előző kormány alatt, akik nem foglalkoztak ezzel felújítottak egy közeli kisjátszóteret. Egy non stop volt a közelében, ahol az alkeszek tanyáztak. Ott vették a piát a non-stopban. Ki fogja így a gyerekét ott mászókáztatni? Üresen kong azóta is a szépen felújított park...
Az önkormányzatokban alkalmas szakemberek ülnek, akiket mindannyian megválasztottunk. Tudják, látják hova érdemes vagy nem érdemes tenni a pénzt. Napi kapcsolatban vannak a lakókkal. Átlátják mit tudna a környék kihasználni és mi az amit nem. Hiszen ezért választottuk meg őket, nem dísznek. Dolgozzanak vele ők. Brüsszelből nem látják hogy Ignic u.10-ben egy piás van a közelben.
Gyurcsányné pedig a kormány ellen akar tenni. Miután haszontalan dolgokra költené brüsszel a pénzt azt mondaná, hogy na látjátok bkák elherdálja apénzetek a fidesz.
#6-nak:
Ténymegállapítás, kérdés, majd egy feltevés.
Mondat-elemzésből: 1-es. Ülj le fiam.
#9-nek: Ez neked is szólt!
Továbbá: "ezek szerint "Fideszes" vagyok."
Ezt te mondtad, nem én! Minden bizonnyal meg van az oka, hogy magadra veszed! :)
"Látok abban veszélyt, ha a pénzt közvetlen az önkormányzatok kapják, azaz nincs ez felügyelve, "
Tehát az önkormányzatok, és a polgárok le vannak kiskorúsítva, a kormány pedig a gyám?
És miért is?
Mert fenn áll a veszélye hogy ellopnák?
Ártatlanság vélelme helyett bűnösség vélelme?
És még egyeseknek van pofájuk azt állítani, hogy ez nem DIKTATÚRA?!
#10-nek:
Tehát lépjünk ki az EU-ból. Igaz?
#11-nek:
Tökéletes fidesz-retorikát mutattál be!
Legjobb védekezés a támadás!
(nem gratulálok)
#12-nek:
Ne Orbán döntse el hogy az ÖNKORMÁNYZATOK PÉNZÉT odaadja -e, vagy ellopja! Eddig ellopta a csúti cigó, és most lázad hogy bezár a bazár!
#14-nek:
Vagyis te is úgy látod, hogy O1G megpróbálja kiléptetni az országot az EU-ból? Én igen.
#16-nak:
Én vagyok a proli?
Ennyi "válaszoló" között egy sincs, aki legalább megpróbált volna elfogadható választ kiötölni, hogy megcáfolja a felvetésem miszerint a lopás a probléma!
Egyedül "ma 09:56" próbálkozott magának az álláspontnak a védelmével, senki más!
Egyébként megjegyzem, hogy bármennyire is nem tetszik és ijesztő lehet neked, de az ilyen "proliból" mint én, még elég sok akad. DK-soknak hívják őket! :)
Amit Dobrev Klára meghirdetett egyértelműen jó irány.
Az hogy azorbán banda nemtudja ellopni az EU pénzeket egyértelműen jó.
Az lenne a nemjó ha azorbán banda tovább lophatna, csontig lerabolnák az országot.
Még az EU korrupció ellenes ügyészséghez is csatlakozni kell és akkor talán meglehet ezeket a rablókat fékezni.
#17 "az ilyen "proliból" mint én, még elég sok akad. DK-soknak hívják őket! :)"
Igen, tudjuk. Messziről süt rólatok. A proli az bizony proli, ha meg ráadásul még rosszindulatú is mellé, na az vagy te.
#19-nek:
Némi fogalom-zavarban vagy.
Én kárörvendő vagyok, nem rosszindulatú!
Orbánék csak azt kapják, amit kiverekedtek maguknak! :D
Megérdemlik? Meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!