Fideszesek! Mit tennétek, ha a fidesz olyan intézkedést hozna, ami a ti életeteket alaposan felforgatná negatív értelemben?
kérdező...
Folyamatosan negítiv következményei vannak a fidesz döntéseinek a társadalom nagy részére.
Köztük a legtöbb fidesz szavazóra is, de sajnos agyilag nem fogják ezt fel, mert a migrik meg soros a lényeg
Az hogy ezrek halnak meg a szar egészségügy miatt az csak akkor zavarja őket ha ők halnak meg, de ugye akkor már ugy sem szavaznak többet:D
Ezek még akkor is tapsikálnának vígan hozzá, Kérdező.
A SZU idején is bőven volt ilyen, még akkor is Sztálint éltették, mikor cágolták őket hajnalban agyonlőni.
Az ilyenek szerencsére hamar kiszelektálódnak.
Mérlegelnék. Ha holnaptól jönne egy párt, amelyik garantáltan jobban képviselne engem, a nézeteimet, az érdekeimet, mint a fidesz, akkor övé a voksom.
Viszont az ellenzéki pártok ügyelnek rá, hogy ne kelljen ilyesmin törnöm a fejem, ahogy a fidesz is, hogy ne okozzon csalódást.
Téged azért szavaztak le, mert a fideszes szavazók vérig sértődnek, ha "bánccsák" a szent CSOK-ot, az ellenzéki szavazók meg nem szeretik, ha nullára minősíted az ellenzéket. Ezért mindenkitől megkaptad, hogy nem hasznos.
Én adtam neked egy félig hasznos pontot. Mert a te véleményed is számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!