Ért már kellemetlen élmény külföldön ha kiderült, hogy magyar vagy? A jelenlegi Fidesz kormány keltette negatív megítélésünk, rossz hírünk miatt.
Figyelt kérdés
2019. jún. 14. 15:11
1/11 anonim válasza:
Ha külföldre megyek, turistaként megyek, tehát a pénzemet költeni. A vendéglátók eszerint bánnak velem, a helyiek pedig megszokták, hogy százféle nyelvet hallanak egy népszerű turistacélponton. Ezen kívül kétlem, hogy ismernék egy másik ország politikai összetételét, ahogy én sem ismerem az övéket. Nem is érdekel.
2/11 anonim válasza:
Azért nem kell mindent a Fideszre kenni.
3/11 Gugu Gabor válasza:
Volt már olyan hogy szóba került a kormányzat, de mint beszélgetési téma és ennyi.
Normális közösségben az embert nézik és nem azt hogy milyen kormánya van az adott országnak.
4/11 anonim válasza:
Nem ért kellemetlen élmény, de voltak többen, akik rákérdeztek, hogy nálatok meg mi a fene történik...
5/11 anonim válasza:
Azért, mert magyar vagyok, nem. Csak Orbánról kérdeztek meglepő helyeken, olyan országokban, ahol minimális kapcsolatuk van Magyarországgal, vagy a magyar politikával. Akárhogy is próbálja a fidesz-kdnp média a befolyásolhatók agyába vésni, hogy "Magyarországot támadják" amikor Orbán politikáját kritizálják, csak a gondolkodni nem igazán képes emberek millióinak agyát tudja átmosni. A többi ország médiáját nem ő irányítja.
6/11 mindentudó99 válasza:
Szerinted egy külföldi átlagembernek van halvány fogalma arról mi történik egy idegen országban? Te plbtudod ki a miniszterelnök Litvaniában ? Jobb vagy baloldali vagy politikat folytat? Ugye hogy nem.
7/11 mindentudó99 válasza:
/vagy milyen politikát folytat/
8/11 anonim válasza:
Amióta Orbán van hatalmon már külföldre utazni sincs pénzünk, szóval nincs ilyen probléma.
9/11 anonim válasza:
Rólam nem derül ki mert a Kádár rendszerben megtanultam normálisan angolul és oroszul.
10/11 anonim válasza:
Én az íreknél vagyok és csak pozitív visszajelzésről tudok nyilatkozni, (szeretik Budapestet). De dolgozom együtt szlovákokkal, lengyelekkel és olaszokkal is, mindenki kedves volt velem. Gondolom főleg azért, mert én is kedvesnek látszom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!