Fideszesek, részetekről nem probléma, hogy a Mészáros Lőrinc cége által megnyert közbeszerzések százszoros kiadási többlettel járnak, mintha nem kerülne a zsebbe minden haszon?
Tényleges felújítás: 1 alma
Lölö cége általi felújítás: 100 alma
A felújítás "szavatossága": kb 1 év, majd indul újra.
"Nektek ellenzékieknek teljesen mindegy, hogy ki nyerne, akkor az lenne a bajotok."
Nem, nekünk konkrétan az a bajunk (legalábbis nekem, más nevében nem nyilatkozom), hogy ha azt mondják, hogy 80 milliárdos költségen építenek valamit, amit megnyer egy pályázó, hogy a csudában lesz végére 190 milliárd?
Persze megszokott dolog, hogy állami tendereken van egy kis túlárazás, de azért az arcátlanságnak is van határa. Az már kicsit sok, amikor egy átlagos vállalkozóból néhány év alatt a leggazdagabb magyar lesz, megelőzve olyanokat is, akik évtizedek alatt építették fel amijük van. Csányi 4 év alatt megkétszerezte vagyonát, Mészáros 4 év alatt "negyvenszerezte" vagyonát. Mindezt bármiféle innováció nélkül, egyszerűen csak a magyar és német adófizetők pénzéből lopva.
"hogy 80 milliárdos költségen építenek valamit, amit megnyer egy pályázó, hogy a csudában lesz végére 190 milliárd?"
Ilyesmiről én még nem hallottam!
0-ról könnyű megnégyszerezni vagyonokat. A cseh miniszterelnöknek, Babisnak, tízszer nagyobb a vagyona mint Csányinak és még nem is ő a leggazdagabb Csehországban.
Kérdező Attól mert az állítod hogy 100-szorosába került valami, még nem lesz igaz.
Állandóan ezzel a szöveggel jöttök, de tények nincsenek mögötte. Mikor volt olyan hogy százszor annyit kellett kifizetni valamiért, vagy akár csak sokkal többet, mint amennyibe belekerült volna? Nem a mesedélutánt kérem, hogy a fideszmindentellopésmészárosékblabla, hanem tényeket. Melyik beruházás volt túlárazott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!