Ha valakiből egy érző magzatot kikaparnak és utána megölnek, az nem gyilkosság, az a nő döntése, mert azt csinál a testével, amit akar és ehhez joga van.
Logikus??
2019. szept. 9. 00:06
12/36 anonim válasza:
Azért mert ha már nem szeretnék megszülni egy gyereket, akkor nem fogom tönkretenni a testem, egy nem akart gyerekkel.
2019. szept. 9. 00:34
13/36 anonim válasza:
Az élet a születéssel kezdődik. Pont. Tehát élő kiscicákat eltemetni gyilkosságot, még meg nem született gyermeket pedig nem lehet meggyilkolni.
Ha nem akart gyereket szülsz le sem fogod szarni, jobb esetben beadod árvaházba rosszabb esetben felkészületlenül fogod nevelni és egy drogos bűnöző lessz belőle. + a saját életed is tönkre megy
Ez mennyivel jobb?
2019. szept. 9. 01:21
16/36 anonim válasza:
Én abszolút támogatom az abortuszt, ez csakis a nő döntése és ennek a ténynek a puszta vitatása is sértő a nőkre nézve. Sokan annyira lenézitek a nőket, hogy fel sem vetődik bennetek, hogy az ő testükkel azt csinálnak amit akarnak? Ha ez nem tetszik operáltassátok át magatokat nővé és szüljetek ti. Vagy építtessetek be méhet magatoknak.
2019. szept. 9. 01:36
17/36 anonim válasza:
Bizonyos esetekben engednem csak az abortuszt. Tegyuk fel, a not megeroszakoltak vagy tudja h tesi fogyatekos lesz. De ez az abortuszok nagggyon kicsi resze. Mellesleg amugy az ossejt kutatasokban szukseg lenne a magzatokra mert nagyon sok mar elo ember szamara nyujtana segitseget.
2019. szept. 9. 04:14
18/36 Molyember válasza:
Miért van olyan érzésem, hogy az abortuszt ellenzők halmazának jelentős közös metszete van azokkal, akik le se szarják a tranzitzónában éheztetett gyerekeket? :)
Nincsenek illúzióim, szerintem az érintettek 90%-a nem fogja elolvasni, a maradék meg talán meg se érti, de ha csak egy ember is van az ellenzők között, aki képes egy minimális gondolkodásra, már megérte:
Egyébként én őszintén remélem, hogy a Fidesz majd valami magyarmentő akcióterv részeként betiltja az abortuszt, hátha az már eléggé felidegeli az embereket ahhoz, hogy eltakarítsák őket. A lopkodás nem sérti a magyart eléggé.
2019. szept. 9. 05:39
19/36 anonim válasza:
"Ha valakiből egy érző magzatot kikaparnak"
Éppen ez az, hogy nem érző.
2019. szept. 9. 05:43
20/36 anonim válasza:
Az a jó a liberalizmusba , hogy tudja másnak mi a jó és mi a rossz, tehát biztosan tudjuk, hogy nem gyilkosság ha megölsz egy magzatot, bizonyított, hogy nem is fáj, el lehet olvasni a zigóta.eu oldalon a beszámolókat. De már csak azt nem értem, hogy még nincs meg a neme, hogy lehet így valakit elpusztítani? Nincs neme, milyen jó móka az, lehetne tenni érzékenyíteni, hogy nemtelen hibrid. Na , jó nem értem én ezt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!