Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem tiltjuk be az...

Miért nem tiltjuk be az abortuszt?

Figyelt kérdés

Hiszen gyilkosság.

Egy esetben lenne elfogadott, ha egy szakorvosi bizottság életveszélyesnek nyilvánítaná a szülést az anya számára

2019. szept. 8. 23:02
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
18%

Ha valaki élve eltemet kiscicákat az gyilkosság.

Ha valakiből egy érző magzatot kikaparnak és utána megölnek, az nem gyilkosság, az a nő döntése, mert azt csinál a testével, amit akar és ehhez joga van.

Logikus??

2019. szept. 9. 00:06
 12/36 anonim ***** válasza:
93%
Azért mert ha már nem szeretnék megszülni egy gyereket, akkor nem fogom tönkretenni a testem, egy nem akart gyerekkel.
2019. szept. 9. 00:34
 13/36 anonim ***** válasza:
82%
Az élet a születéssel kezdődik. Pont. Tehát élő kiscicákat eltemetni gyilkosságot, még meg nem született gyermeket pedig nem lehet meggyilkolni.
2019. szept. 9. 00:48
 14/36 anonim ***** válasza:
2019. szept. 9. 01:00
 15/36 anonim ***** válasza:
92%

"Hiszen gyilkosság."

Ha nem akart gyereket szülsz le sem fogod szarni, jobb esetben beadod árvaházba rosszabb esetben felkészületlenül fogod nevelni és egy drogos bűnöző lessz belőle. + a saját életed is tönkre megy

Ez mennyivel jobb?

2019. szept. 9. 01:21
 16/36 anonim ***** válasza:
85%
Én abszolút támogatom az abortuszt, ez csakis a nő döntése és ennek a ténynek a puszta vitatása is sértő a nőkre nézve. Sokan annyira lenézitek a nőket, hogy fel sem vetődik bennetek, hogy az ő testükkel azt csinálnak amit akarnak? Ha ez nem tetszik operáltassátok át magatokat nővé és szüljetek ti. Vagy építtessetek be méhet magatoknak.
2019. szept. 9. 01:36
 17/36 anonim válasza:
20%
Bizonyos esetekben engednem csak az abortuszt. Tegyuk fel, a not megeroszakoltak vagy tudja h tesi fogyatekos lesz. De ez az abortuszok nagggyon kicsi resze. Mellesleg amugy az ossejt kutatasokban szukseg lenne a magzatokra mert nagyon sok mar elo ember szamara nyujtana segitseget.
2019. szept. 9. 04:14
 18/36 Molyember ***** válasza:
87%

Miért van olyan érzésem, hogy az abortuszt ellenzők halmazának jelentős közös metszete van azokkal, akik le se szarják a tranzitzónában éheztetett gyerekeket? :)

Nincsenek illúzióim, szerintem az érintettek 90%-a nem fogja elolvasni, a maradék meg talán meg se érti, de ha csak egy ember is van az ellenzők között, aki képes egy minimális gondolkodásra, már megérte:

[link]

Egyébként én őszintén remélem, hogy a Fidesz majd valami magyarmentő akcióterv részeként betiltja az abortuszt, hátha az már eléggé felidegeli az embereket ahhoz, hogy eltakarítsák őket. A lopkodás nem sérti a magyart eléggé.

2019. szept. 9. 05:39
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

"Ha valakiből egy érző magzatot kikaparnak"

Éppen ez az, hogy nem érző.

2019. szept. 9. 05:43
 20/36 anonim ***** válasza:
1%
Az a jó a liberalizmusba , hogy tudja másnak mi a jó és mi a rossz, tehát biztosan tudjuk, hogy nem gyilkosság ha megölsz egy magzatot, bizonyított, hogy nem is fáj, el lehet olvasni a zigóta.eu oldalon a beszámolókat. De már csak azt nem értem, hogy még nincs meg a neme, hogy lehet így valakit elpusztítani? Nincs neme, milyen jó móka az, lehetne tenni érzékenyíteni, hogy nemtelen hibrid. Na , jó nem értem én ezt.
2019. szept. 9. 07:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!