Igaza lehet a külföldieknek akik úgy látják, hogy az Orbán rendszer békés úton nem leváltható?
Figyelt kérdés
"....Orbán autokráciát épített ki Európában, az emberek már nem válthatják le békésen a kormányt” – vallja Scheppele, akinek a vendégkommentárját a német Der Standard közölte le.
2019. szept. 3. 18:35
11/18 anonim válasza:
Ja, hát tisztességtelenül is lehet élni, persze. Nincs azzal gond.
Majd akkor lesz, ha már nem lesz kitől mit ellopni.
12/18 anonim válasza:
Hírklikk, báttyák! Ha origo lenne már támadnátok, hisztiznétek.. most ez moért nincs? Persze, csak polgárháborúval lehetne leváltani ezt a fasisztoid náci rezsimet!!!!!!
13/18 anonim válasza:
Egy diktatúrát mi mással lehet leváltani?
14/18 Alex Fly válasza:
Sajnos van benne valami...
Az elmúlt években Orbán minden fontosabb posztra a saját kádereit rakta. Ha egy választáson esetleg elzavarják az ország éléről, attól még ezek maradnak a pizíciójukban.
15/18 anonim válasza:
Az egész EU-diktatúra nem váltható le békés úton, Orbán ennek csak egy helytartója.
16/18 anonim válasza:
Szerintem az sem normális ha valaki vérengzést akar. Puccsal is lehet váltani kormányokat de volt ahol ez bejött? 100 esetből 1 szer. Vagy ottvan ak ukrán szomszédaink. Ott is egy korrupt barom kormányzott eltávolították és sokkal rosszabbul jártak(a háborút nélkül értem)
17/18 anonim válasza:
Ezt mondom kilenc éve. Nálam pacifistább ember nincs a Földön, és még így sem tudom azt mondani, hogy van remény a békés kormányváltásra. Férget irtani kíméletes módon nem lehet.
18/18 anonim válasza:
Férgezzetek, patkányozzatok, birkázzatok még nagyon sokáig, proletárok. Amíg ezt teszitek, addig rendben mennek a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!