Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sokan mondják, hogy kevés az...

Sokan mondják, hogy kevés az ápolók, pedagógusok bére, én viszont azt látom, hogy bagóznak az iskola, kórház előtt, akkor mégsem olyan kevés, nem igaz?

Figyelt kérdés
2019. aug. 31. 23:33
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
85%
A bruttó bért szokták megadni ilyen esetekben. És abból kerülnek levonásra az adók.....de ne zavarjon. Fentebb is írt egy egészségügyi dolgozó, de még őt is meghazudtolod...fogadd el, hogy nem tudod mi az a bruttó bér, és ne égesd tovább magad...
2019. szept. 1. 13:27
 32/33 anonim ***** válasza:
27%
31-es! nem pajtás téged azért jelentgetnek meg azért vagy lepontozva ilyen 18 és 30% körülire, mert jártatod a szád, és közben fogalmad nincs miről beszélsz, de hogy őszinte legyek ezek után meg sem lepődök, hogy fideszes vagy...van ellenzékiek között is sok nagy bunkó, de a fideszeseket általában messziről ki lehet szúrni.
2019. szept. 1. 13:39
 33/33 anonim ***** válasza:
100%

értem kérdező, tehát akinek futja cigire (lett légyen az párszázas szivarka), az jól keres és ne pofázzon hogy kevés a fizetés...

kapaszkodj meg, vannak akik még étterembe is járnak, nemcsak Mekibe meg a sarki lángososhoz! pfuj, a szemét kulákjai, mit merészelnek!? kenyér és víz, az jár nekik, oszt jólvan! erről van szó, ugye!?

nem tudom eldönteni, hogy a kérdező szándékosan provokál-e, vagy tényleg ilyen szinten mélyhülye idióta...

gondolom fideszes a lelkem...

2021. jan. 25. 03:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!