Mi lesz az iskolákkal és a kórházakkal?
NEM provokálásnak szánom a kérdést, de megdöbbentem, mikor olvastam pár hírt.
Az iskoláknak/óvodáknak már a papírgyűjtést is megtiltják, a gyerekek veszik a krétát az iskolának, uzsonnára meg ezt adják a gyerekeknek:
A kórházaknál is ugyanez van, ott meg ezeket szervírozták:
(ez egy női klinikán készült kép)
Egyszerűen nem hiszem el, hogy az állam milliárdokat költ mindenre, és akkor ez a színvonal. Persze érte, h a kórház nem étterem, és az iskola sem, na de ez azért túlzás nem?
Mi lesz ennek egyszerűen a vége?
Mert sok iskolának és kórháznak már a legalapvetőbb dolgokra sincs pénze.
Mi lesz így? Tömegesen fognak a kórházak, iskolák az egész országban bezárni?
Mi lesz utána?
Nem félelemkeltésnek írtam ki a kértést, csak érdekel.
Mi a véleményetek ezekről az "ételekről" ?
Én a 90-es években jártam iskolába és akkoriban sem mindig ebédeltem ott, mert sokszor ehetetlen volt a kaja. De hetente legalább 2 napon ehetőt szervíroztak és akkor még repetát is lehetett kérni. El nem tudom képzelni, hogy mi megy az iskolákban... A kórházakat viszont tudom, mert anyám egy hónapja volt bent. Ő tényleg mindenevő, mégis úgy vittünk neki kaját, mert nem bírta megenni azt a szart, amit adtak.
Nagyon egyszerűen meg lehetne ezt is oldani. A látványsport mellett a kórházaknak és iskoláknak a támogatását is adóból leírhatóvá kell tenni. Akkor talán beindulna valami...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!