Sokan mondják, hogy kevés az ápolók, pedagógusok bére, én viszont azt látom, hogy bagóznak az iskola, kórház előtt, akkor mégsem olyan kevés, nem igaz?
Figyelt kérdés
2019. aug. 31. 23:33
1/33 A kérdező kommentje:
Ha van rá pénze...
2019. aug. 31. 23:33
2/33 anonim válasza:
Sőt, esznek, isznak és még még lakniuk is van hol. Tiszta luxus.
3/33 anonim válasza:
Így van, akinek még van pénze cigire, annak el kéne venni az összes pénzét, és azt is lölőnek adni!
4/33 anonim válasza:
Ez vagy a hónap trollkodása, vagy a hónap legszánalmasabb kérdése és augusztus 31-van! :-D
5/33 anonim válasza:
Az egészségügyi dolgozók többsége dohányzik. Voltál te már ápoló? Tudod milyen stresszel jár? Egyrészt nem tudod, hogy mennyit dohányoznak, az nem is lehet, hogy havi 1-2 dobozzal szívnak csak?! Ha szerinted nettó 130.000 körüli fizetés nem kevés egy ilyen munkáért, akkor nem tudom mi az...
6/33 anonim válasza:
Vagy troll vagy már fél a hétfőtől vagy mindkettő.
7/33 Magyarnak születtem válasza:
Egy 19-21 éves jogviszonnyal rendelkező, OKJ-s végzettségű, E7-es fizetési osztályba sorolt ápoló átlagkeresete 334 550 Magyarországon. Szóval nem olyan rossz, van belőle bőven pénze cigire!
8/33 anonim válasza:
Az E7 az a Polt Péterné kategóriája?
9/33 anonim válasza:
#7. Akkor menj be egy kórházba és kérdezz meg egy ápolót....
10/33 anonim válasza:
9-es! Nem tudja mi a különbség a bruttó meg a nettó közt gondolom az a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!