Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sokan mondják, hogy kevés az...

Sokan mondják, hogy kevés az ápolók, pedagógusok bére, én viszont azt látom, hogy bagóznak az iskola, kórház előtt, akkor mégsem olyan kevés, nem igaz?

Figyelt kérdés
2019. aug. 31. 23:33
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
74%
Ahogy azt sem, hogy több mint 20 év munkaviszony után ez eszetlen kevés, és azt sem, hogy nem minden ápoló dolgozik 20 éve...
2019. szept. 1. 00:38
 12/33 Magyarnak születtem ***** válasza:
12%

Már meg volt, de felesleges bemenni a kórházba, ha a rokonod ápoló.

Nettóban ha kiszámolod akkr kapsz 222475ft ami 92,475ft-vel több mint amennyit mondott 130000ft, szóval felesleges volt ez a bruttó-nettó-kör. Lehet régen annyi volt de mostmár nem annyi. De tudom ti sosem vagytok jóban a számokkal mi?

2019. szept. 1. 00:41
 13/33 anonim ***** válasza:
89%

Még ha csak azt nem tudná...

Ah kérdező, te nem láttál még éhező embert bagózni. Pedig akad, oka is van rá. De nem az a lényeg.

Bármennyire hihetetlen számodra, egy munka elvégezhetőségének feltételei vannak. Nem az eszközökre gondolok, annál kissé bonyolultabb a dolog.

Ha ismernéd egy ápoló munkájának részleteit, egy tanár tevékenységét, könnyű lenne megérteni, mi a baj. Ha nem érted, akkor nem is ismerheted. A rossz hír az, ha tegyük fel, holnap reggeltől ötször annyi lenne a fizetésük, de ezen kívül más nem történne, látszólag viszonylag sokan tennék a dolgukat. Csak hosszabb idő után derülne ki, mégse. Mert a pénz csak egy feltétel. A nehezebb hátra van. Emberszámba venni, tisztelni, a szakma követelményei szerint hagyni cselekedni - na ezt nehezebb megvalósítani és főleg nem lehet holnap reggeltől. Vannak dolgok,amiket nem könnyű elmagyarázni, de próbáld elképzelni, Petőfit ide oda küldözgetik a hadszíntéren (Bem szárnysegédje volt), lehülyézik, majd mikor este fáradtan visszaér ráparancsolnak, van 10 perce hogy egy jó nyolcsorost összehozzon. Szerinted lenne olyan jó, mint a többi? Vajon miért nem? - ha ezt megfejted, valamivel közelebb kerültél a megoldáshoz. De még sokat kell dolgozni rajta.

2019. szept. 1. 00:41
 14/33 anonim ***** válasza:
81%
Sőt, a Szovjetunióban is ittak és dohányoztak, szóval elképesztő jólét volt ott is.
2019. szept. 1. 00:58
 15/33 anonim ***** válasza:
64%

12-es! Pajtás, állítsd le magad jó, hülyét csináltál magadból, ne akard kimagyarázni, pláne úgy nem, hogy nagy vonalúan "elfelejtetted" odaírni, hogy BRUTTÓ 334 ezer, úgyhogy kisegítelek: egy ez egy rohadt nagy csúztatás b. meg, csak tőlem tudjad.

Ugyanis aki EGY ápoló rokon állítólagos BRUTTÓját be akarja adni NETTÓ ÁTLAGnak, nos az igen érdekesen látja a tények világát. és rohadtul nincs jóban a számokkal, meg a fogalmakkal, sem ellenben a tényeket elferdíteni azt nagyon tudja...

Nem utolsó sorban a 130 ezer és a 222 ezer közöttvan 92 ezres differencia, a 334 ezer és a 222 között meg van egy 112 ezres differencia, tehát még ha mindentől eltekintünk és csak ezt nézzük, még akkor is te vayg a nagyobb ferdítő.

Ennek fényében én nem pattognék itt tovább, de hajrá, mi jót fogunk szórakozni.

Egyébként a nevedre csak annyit mondaék, hogy

ilyenkor nagyon sajnálom, hogy én is. Amúgy nincs bajom vele, de pár "honfitár" úgy hazudik és ferdít, hogy jól esne nekik lekeverni egy jó nagy...

2019. szept. 1. 01:04
 16/33 anonim ***** válasza:
65%

Tehát a bagó újabban luxuscikk lett, Kérdező? A pár százas szivarka is?

Orbánisztán jobban teljesít, ezazzzzzzz!!!

Jövőre vajh mi válik luxuscikké? A táblacsoki?

Ááááá, már látom is a következő kérdést:

"Sokan mondják, hogy kevés a fizetés, de mégis látok embereket táblacsokit vásárolni a boltban, tehát mégse olyan kevés, hogy is van ez?"

És itt most kimentem röhögni.

2019. szept. 1. 01:05
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Totál mindegy, hogy 200 vagy 300, ahhoz amit el kell viselniük föleg az ápoloknak ahhoz kevés. 12 órázás, nincs ünnep, nincs hétvége, nincs éjszaka... és akkor még idegekkel is bírják ki ugye?
2019. szept. 1. 01:18
 18/33 anonim ***** válasza:
91%

#12..te kis nettóbruttó..

Másfél évig napi szinten jártam kórházba, rengeteg nővérrel beszélgettem, egyikük sem kapott 135 ezernél többet...nekem is dolgozik rokonom ápolóként, 2 másik mellékállása van, és nem azért mert annyira élvezi, hogy szarrá hajthatja magát...

.azt ne felejtsd el, ahogy más írtam is, hogy 20 év után az a 200valahány ezer forint egyrészt nem kielégítő, másrészt addig el kell jutni...amúgy meg órabérben rohadt szar, ha azt nézed, hogy a nővérek 12 óráznak, több műszakos munkarend, felelősségteljes munka, fizikailag és lelkileg is megterhelő stb...de, ha ilyen kisokos vagy, akkor nézd csak meg azt a fránya bértáblát...hogy 1-5-10 év után mennyit is keresnek az ápolók (y)

2019. szept. 1. 01:20
 19/33 Magyarnak születtem ***** válasza:
9%

Elmondod hogy miért lenne csúsztatás? Mindenkinek a teljes fizetését jelenti a bruttó, amiből adózik, és így kapja kézhez a nettót. De ettől függetlenül az ő teljes fizetése a Bruttó, amelyből adózik az államnak, hogy legyen pénze az országnak!!!

Ahelyett hogy vádaskodól tessék gondolkodni. Alapból ha több a bruttó, több a nettó. Lehetne egy kis eszed hogy ezzel azt felfogd!

"Nem utolsó sorban a 130 ezer és a 222 ezer közöttvan 92 ezres differencia, a 334 ezer és a 222 között meg van egy 112 ezres differencia, tehát még ha mindentől eltekintünk és csak ezt nézzük, még akkor is te vayg a nagyobb ferdítő"

Természetesen én vagyok a ferdítő, csak mert valaki 334 ezret keres, amiből adózik 112 ezret. Jó van mostmá tedd takarékra magad!

2019. szept. 1. 01:31
 20/33 Magyarnak születtem ***** válasza:
5%
#18 Hány évvel ezelőtt?
2019. szept. 1. 01:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!