Rendes fidesz szavazó hazafias dolgozó magyar ember vagyok, akkor mire számíthatok nyugdíjas éveimre?
Szóval 4 évente mindig megyek a választások napján, és már kora reggel leadom a voksomat a fideszre.
Miután leadtam a voksomat a nemzeti keresztény hazafias kormányunkra, ha időm engedi bemegyek egy templomba, és hálát adok az Istennek, hogy Orbán Viktor megvédett minket a migránsoktól, és a globalista Gyurcsány Ferencet nem engedi vissza kormányzás közelébe.
A hétköznapjaimat kemény szorgos munkával töltöm, akár nap 12 órát is robotolok a gyárban, mert tisztában vagyok vele, hogy a főnökömnek szót kell fogadni.
Minden este 6 órakkor vacsorázok, és természetesen csak az m1 híradót nézem, hogy objektíven tudjak tájékozódni a világ dolgairól, és hogy ha az elszabadult migránsok hordák hányan rohamozzák a magyar határt.
Este 8 óra fele szoktam lefeküdni, hogy másnap reggel miután megvettem az újságoknál a frissen ropogós Magyar Nemzet legújabb számát, kipihentem tudjam teljesíteni a főnököm utasításait.
8-as
" akár nap 12 órát is robotolok a gyárban, "
elkerülte a figyelmedet.
Egy jo nagy f____ra a szádban...
Mindenestre kb.éhhalál szintjén még döcöghetsz..
# 13/16
Nem azt kérdezte hol meg mennyit, hanem hogy mikor kezdi.
Nem lesz nyugdíj, úgyhogy semennyire.
Hacsak nem, elég sokat töcskölnek csókosék, és születik sok sok gyerek, aki megtermeli.
Nem tudom, most mennyi vagy, de kb. 10 éven belül felfog borulni a jelenlegi nyugdíj rendszer.
Az ország korosodó, egyre több az idős, és egyre kevesebb a fiatal, egyre kevesebb gyerek születik.
Ami ezt gyorsítja és súlyosbítja, hogy a fiatalok jelentős része el is hagyja az országot.
Mire számíthatsz!?
Ha nincs gyereked akkor a nyugdíj minimumra, olyan 70-75 évesen ha megéred.
Ha van gyermeked, és az dolgozik, akkor "szülőtartási" díjat vonnak majd a fizetéséből.
Ennek az alapjai már 6~7 éve benne van a magyar törvényben, már megalapozták jogilag ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!