Rendes fidesz szavazó hazafias dolgozó magyar ember vagyok, akkor mire számíthatok nyugdíjas éveimre?
Szóval 4 évente mindig megyek a választások napján, és már kora reggel leadom a voksomat a fideszre.
Miután leadtam a voksomat a nemzeti keresztény hazafias kormányunkra, ha időm engedi bemegyek egy templomba, és hálát adok az Istennek, hogy Orbán Viktor megvédett minket a migránsoktól, és a globalista Gyurcsány Ferencet nem engedi vissza kormányzás közelébe.
A hétköznapjaimat kemény szorgos munkával töltöm, akár nap 12 órát is robotolok a gyárban, mert tisztában vagyok vele, hogy a főnökömnek szót kell fogadni.
Minden este 6 órakkor vacsorázok, és természetesen csak az m1 híradót nézem, hogy objektíven tudjak tájékozódni a világ dolgairól, és hogy ha az elszabadult migránsok hordák hányan rohamozzák a magyar határt.
Este 8 óra fele szoktam lefeküdni, hogy másnap reggel miután megvettem az újságoknál a frissen ropogós Magyar Nemzet legújabb számát, kipihentem tudjam teljesíteni a főnököm utasításait.
Rezsicsökkentett csirkefarhátra számíthatsz.
Egyébként mivel nem jársz hetente meccsre a csodás stadionokba, hazaáruló sorosbérenc vagy.
Csak nem te vagy Károly, kérdező? :D
Kár volt ennyit írni egyértelmű a trollkodás, elég ostobára sikeredett a kérdéskiírásod.
A haverjaidnak elég lett volna a harmada is, akkor is ugyanazokkal ugranak a "kérdésre", jön majd a szokásos fideszfóbiás duma.
Ha értelmed lenne és a kérdés komoly lenne, akkor annyit válaszolnék, hogy keress egy nyugdíjkalkulátort és számold ki. Például ezzel:
De mivel hülyeségeket hordasz össze és hazudozol, a célod csak a kamuzás meg a hergelés, így lényegtelen hogy valójában mennyit dolgozol és mennyi lenne a nyugdíjad, téged nem érdekel.
Mikor kezded reggel a 12 órás munkát, hogy este 6 órakor már tudsz vacsorázni?????
Nyugdíjas éveidre? Kérdés, akkorra mennyit tudsz össze lopni akkorra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!