Szerintetek mennyire helyes az, hogy a fiatalokat távoltartják a politikától, ha pedig megpróbálnak bekapcsolódni, akkor a kormánypárti nyugdíjashordák letarolják őket?
Leírtál egy hülyeséget és tényként kezeled.
Senki nem tartja távol a fiatalokat a politikától. Vannak idős emberek - minden politikai oldalon- akik nem tudnak vitázni, de éppen így vannak ilyen fiatalok is. Sokkal több olyan "nyugdíjasról" találhatsz videókat akik diákok vagy megyek és másokkal így viselkednek. Ettől még közülük sem ilyen mind.
Azt gondolom nem véletlenül nem írtad le hogy te mit és hogyan mondtál. Sokszor igaz a mondás: amilyen az Adjon Isten, olyan a Fogadj Isten. Lehet hogy nem véletlenül válaszolnak így.
Ostoba telefon átírta.
Ez akart lenni: sokkal több olyan nyugdíjasról találhatsz videókat akik dk-sok vagy mszp-sek és így viselkednek...
"Idehaza meg nem egyszer hallottam már olyan abszúrd elképzeléseket nyugdíjasoktól, hogy a fiatalok dolgozzanak 24 órákat heti 6 nap, hogy több legyen a nyugdíjuk, mert nem élnek meg."
Én már olyat is hallottam, amikor az egyik öregasszony azért ordítozott, hogy a fiatalok ne tüntessenek, inkább menjenek dógoszni, hogy ne az ő nyugdíjából éljenek.
A nyugdíjasok is meg vannak osztva.
Vannak, akik Orbánnak vannak bezsongva öt kiló krumpliért, vannak akik Fletónak, de vannak olyanok is akik a kétfarkú kutyapártban látják az idióta jövőjüket és van kevés normális, aki a saját fajtájára, a magyarokra szavaz mindig.
'amikor az egyik öregasszony azért ordítozott, hogy a fiatalok ne tüntessenek, inkább menjenek dógoszni,'
Drága mama biztos nem hallott még 56-ról :)
Ez sem generációs kérdés.
Egy 20 éves, nagycsaládos analfabéta mennyire jobb?
Ha politizálni akarsz, akkor lépj be, valami ilyen szervezetbe vagy alapíts egyet!
Ne hagyd magad visszafogni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!