Schiffer és Thürmer miért tud népszerű lenni bizonyos kormánypárti szavazóknál?
Ugye azt mondják, hogy S. azon kevés ellenzéki politikusok egyike, aki sosem támadta derékból a kormányoldal döntéseit, hanem konstruktívan állt hozzá mindig és voltak olyan szimbolikus intézkedések amelyeket ő maga is támogatott. Ezt nem tudom hogy így van-e, én csak azt tudom hogy pártja támogatottságát amíg ott volt ő sem tudta magasba emelni, mindig bejutási küszöbön voltak vele együtt is. Szerintem viszont tipikusan napraforgó politikus, aki, mint a többség általában, mindig azt mondja amiből több hasznot lehet húzni.
T. Gyula számomra érthetetlenül népszerű, mivel réges-rég lejárt eszmerendszer híve (mely elméletileg távol áll a kormánypártok gondolkodásától), ráadásul nem is vesz el mérhető mennyiségű szavazatot balról, megmarad azon a 0,001 százalékon amit a komenyizmus érdemel.
Magyarázza akkor meg valaki a kérdésben foglaltakat.
Utolsónak: pont hogy nem, hanem arra irányult a kérdés, hogy két, egymással ellentétes állásponton lévő ember, illetve olyan pártok szavazói, akik még egy harmadik féle pártot támogatnak, szóval ez hogy jön össze, nem értem.
1-esnek: Tehát ha egy lejárt és lejáratott eszmét támogatsz amely reméljük sosem támad fel újra, az becsülendő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!