Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kormánypárti szavazók nem...

A kormánypárti szavazók nem kíváncsiak rá miért van ennyi titkolózás és titkosítás a közpénzek elköltésével kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Én egy olyan társasházban lennék közös képviselő ahol csak kormánypárti szavazók laknak. Beszedném a közös költséget, jó sokat, és minden évben kiírnám a faliújságra, hogy a pénz jelentős részét a házra költöttem a többit meg félreraktam de a könyvelést senki sem láthatja.
2019. júl. 11. 22:31
 1/4 anonim ***** válasza:
74%
Nem, nem kíváncsiak. A birka csak béget, és benyalják, a nemzetbiztonsági kockázatot még egy titkosított mászókabeszerzésnél is.
2019. júl. 11. 22:35
 2/4 anonim ***** válasza:
94%
A mo i tarsadalmi szerepvállalás alapján ahol a lakógyűlésre jó ha a lakók 50%a megy el,nem igazán fogja őket izgatni a könyvelés. 10-20 évek is el szoktak telni a közöny miatt mire viszi a rendőrség a közös k t mert lenyúlta a zsét.
2019. júl. 11. 22:38
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

Milyen közpénzek vannak szerinted titkosítva? Mert a kérdésedből úgy látszik, hogy fogalmad sincsen a költségvetésről és a közpénzek elosztásáról. Ahogyan arról sem hogy mi az ami közérdekű adat és mindeni megnézheti.

Igen kevés olyan dolog van ami közpénz és nem tudhatod meg hogy ki kapta és mennyit kapott, na meg miért.

Szóval milyen közpénzek elköltésével kapcsolatban van problémád?

2019. júl. 11. 23:24
 4/4 anonim ***** válasza:
A 3-assal ne foglalkozz, orbán hátsóját fényesre tisztogató takács kommentje.
2019. júl. 12. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!