Te hogy látod, polgárháború lesz?
#6 vagyok:
"A Demokratikus Koalíció jó előre, most még szép szóval figyelmezteti az Orbán-kormányt: el a kezekkel a polgármesterek és önkormányzatok jogkörétől! Megértjük, hogy Orbán Viktor fél a vereségtől, minden oka megvan rá, az ellenzék ezért hozta létre az összefogást."
"Orbán nem üzenheti azt a magyaroknak, hogy ha a nép nem a Fideszre szavaz, akkor a népnek kuss a neve. A városokat és falvakat azok az emberek fogják vezetni, akiket a nép október 13-án demokratikusan megválaszt."
"Akkor is, ha ezek nem Orbán emberei lesznek, és akkor is, ha ez Orbán Viktornak nem tetszik. A választás után önkormányzati ügyekben nem a népnek, hanem Orbán Viktornak lesz kuss a neve, jobb, ha ezt minél hamarabb az eszébe vési."
/Gréczy Zsolt
#12 vagyok:
Ha a DK vezetés erőszakos fellépés mellett fog dönteni, vajon hányan követik a felhívást?
A figyelmeztetés megtörtént, és a DK fenyegetni nem szokott, csak FIGYELMEZTETNI!
Ismét #12:
Lehet trollkodni, lehet poénkodni.
De ha a DK netán kiadná a felhívást, szívesen megnézném a poénosok és trollok pofiját!
Újfent #12, egy nap múltán:
Nagy a csönd! Csak nem az a, szinte elképzelhetetlen dolog történt, hogy egyesek kivételesen elgondolkodtak?
"De ha a DK netán kiadná a felhívást"
Akkor lenne vagy 50 fanatikus aki ugrana nekik. Nem több.
Ebben az elkényelmesedett, tespedt országban, ahol mindenki csak magával törődik, és a másikat megfojtaná egy kanál vízben?
Elképzelhetetlen.
#14, #16-nak:
Tehát te a troll kategória vagy.
Most pedig gondolkodj el kicsit a saját válaszodon. Mérlegeld hogy mennyi ember "ugorna".
Például én is!
#18 vagyok:
Megjegyzés:
A DK-ban igen nagy a pártfegyelem. A tagok mindig figyelnek az aktuális irányvonalra, és ahhoz igazítják magukat. Ha ez a Gréczy-féle irányvonal válik uralkodóvá, akkor már most borítékolom neked hogy ez polgárháborúra "megy ki"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!