Toroczkai László mikor megy börtönbe a 2006-os terrorcselekmények előkészülete miatt? Tulajdonképpen az ő hívoszavára tört ki a polgárháború, és sebesült meg több civil, és rendőr.
2.
Te nagyon buta vagy! 😄
Ha úgy lenne, ahogy mondod, 2006 és 2010 között volt 4 év... Akkor nem a fidesz kormányzott.... Arra az időre soltpéterezni sem lehet....
Ráadásul a fidesz sarazása már a választással megbukott!!! 😄
2006-ban a fidesz nyert!!!! Ha annyira a hatalom lett volna a fontos, akkor kormányzott volna kisebbségben, mint ahogy azt tette később a böszme, meg a libás bajnai, amikor az szdsz kilépett a koalícióból.
Én tudom, hogy ez van a kottátokban és már 9 éve ezt szolmizáljátok, de ez olyan, mint a "boci, boci tarka..." mert, se füle, se farka!!!!
"2006-ban a fidesz nyert!!!!"
Bizonyíték? Mert ennyi erővel: 2018-ban az MSZP nyert!!!
6.
Pl. a Wiki.... Melynek az NVI adatai a forrása!!!!!
Te előtted se titkosak! A fidesz azért mondott le a kormányalakítás jogáról, mert az mdf nem volt hajlandó koalícióra lépni.
Ha te nem szeded a Cavintonodat, azért ne mást nézzél hülyének! 😄
Hülyét minek lehet nézni? Okosnak biztos nem.
2006-os eredmények:
Listás:
Fidesz 42,03%
MSZP 43,21%
Melyik a több? Remélem az elemi matek még megy ennyire.
Egyéni:
Fidesz 68 db
MSZP 98(+4) db
A 68 a több vagy a 98(+4)?
Ha mind egyéniben, mind listán többet szerzett az MSZP, akkor hogy a fenébe nyerte a fidesz? Tudom nálatok, fanatikus fideszhívőknél mind a matek, mind a logika másként működik, na de ennyire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!