Te hogy látod, polgárháború lesz?
Figyelt kérdés
Van két izmos tábor, feloldhatatlan ellentétekkel.2019. aug. 28. 20:58
2/21 anonim válasza:
Igen. A "két tábor" közül a fideszesek olyan szinten gyűlölködnek, hogy "el fog szaladni velük a ló".
Onnantól kezdve viszont nekem is elég lesz annyi valakinek a leütéséhez, hogy hangoztatja hogy fideszes. Odalépek, és csatt!
5/21 anonim válasza:
Én már törölgetem a kalasnyikovomat.
6/21 anonim válasza:
#2, #5-nek:
Bár én még nem töltöttem meg a Molotovokat, de ami kell az kéznél van!
Már viszket a tenyerem!
7/21 anonim válasza:
Biztosan nem, mert a magyarok nagyobb része csak verbálisan agresszív, de a tettekben ez annyira nem nyilvánul meg.
8/21 anonim válasza:
#7 Picit kijavítalak. Nem verbálisan hanem székben, a monitor mögött biztonságban. Szemtől szemben maximum tüntetéseken fordul elő ilyesmi hogy nyíltan felvállalják az emberek a véleményüket. De elég kevés az ilyen ember is mert siralmasan kevesen járnak demonstrálni, hangot adni hogy mi nem tetszik
10/21 anonim válasza:
*8
Ha nem lenne monitor, akkor... ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!