Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon mikor lehet...

Magyarországon mikor lehet majd bitcoinban is adózni?

Figyelt kérdés
A forint centralizált, elavult és béna. A jövő a kriptovalutáké.
2019. aug. 28. 18:36
 311/324 anonim ***** válasza:
24%

"Ha a válaszod "igen", akkor viszont a bitcoin közel se hoz akkora gazdagságot, amekkorát mögé képzelsz."

Milyen gazdagsagot hoz a bitcoin? Az arany hoz gazdagsagot? Az email hoz gazdagsagot? Mi koze a bitcoinnak a gazdagsaghoz?

a nagy közgazdaság tudása közepette elfelejtette hogy a gazdagságot nem a pénz hozza hanem az ember tettei

"Ha nem Roman Kobets a főkolompos (márpedig nem ő), akkor kicsoda?"

Pont lenyegtelen hogy ki a fokolompos, ha van akar 1 db ember is aki nem egyenjogu a tobbivel mar kiesett. Nyilt specifikacio sincs hozza. Szoval tovabbra is keresgelj nyilt, decentralizalt ponzit ami kozben titokban ponzi. Ugyanis nem fogadtad el tenykent hogy ami nyilt az nem lehet titkos.

bitcoin esetében nincs főkolompos. Satoshi Nakamoto csak megalkotta, de már rég csak külső szemlélője ahogyan mi, vagy akár te, ha él egyáltalán.

"Szerinted a virtuális tőzsdejátéka mivel működött? Csokitallérral?"

Virtualis egyenleggel es virtualis reszvenyekkel mint barmely online jatek korabban. Most is van virtualis csirkenevelde ponzi meg 1000 masik jatekra epulo. Egyiknek sincs koze kriptovalutakhoz.

hagyd, ez még mindig azt hiszi, hogy a bitcoin egy nyilvántartás egy szerveren

2019. szept. 14. 23:35
 312/324 anonim ***** válasza:
24%

"A géped IP-címe mindig is látható lesz, akármilyen ingyen Wi-Fire jelentkeznél fel."

Es te foglalkozol infoval? Uristen.

2019. szept. 14. 23:43
 313/324 anonim ***** válasza:
0%
Nem, ő közgazdász.
2019. szept. 14. 23:53
 314/324 anonim ***** válasza:
0%
Bár az is lehet, hogy olyan informatikus, amilyen közgazdász.
2019. szept. 14. 23:54
 315/324 anonim ***** válasza:
43%

jaj jaj jaj

[link]

mégis bedőlt

bedőlt

bedőlt

2019. szept. 14. 23:56
 316/324 anonim ***** válasza:
18%

""A géped IP-címe mindig is látható lesz, akármilyen ingyen Wi-Fire jelentkeznél fel."

Es te foglalkozol infoval? Uristen."

ez istenkáromlás volt.

2019. szept. 15. 00:12
 317/324 anonim ***** válasza:
0%
"Es te foglalkozol infoval? Uristen." forrás?
2019. szept. 15. 01:18
 318/324 anonim ***** válasza:
10%
bizonyitsd be!
2019. szept. 15. 01:18
 319/324 anonim ***** válasza:
100%

"a bányászásért nem, ahogyan a munkáért sem kell adot fizetni. a megszerzett valuta után viszont már kell."

Nem kell, tekintve, hogy a bitcoint nem ismerik el hivatalos valutának. Kajajegy, kupon, és utalvány után se kell adózni.

"ugyanugy át élehet váltani forintra haszonnal akkor is ha adozni kell utána."

Ez még egy nettó ostobaság. Te komolyan azt hiszed, hogy a bitcoint haszonnal fogod átváltani forintra? Számold bele légyszíves az elhasznált áramot, a géped amortizációját stb., majd nézel nagyokat mint Rozi a moziban.

"ha igy lenne akkor máson se lehetne nyerni se tőzsdén de vállalkozásban."

A vállalkozást ne hasonlítgasd már egy virtuális Ponzi-sémához, ha megkérhetlek, ugyanis közük nincs egymáshoz. A tőzsdével már közelebb jársz, igen, ott általánosan az jellemző, hogy egy nagyon szűk réteg nyer, a többség pedig veszít, ugyanis a részvények is tudnak devalválódni, ahogy bármi más.

"tudod ez ugy muködik, hogy kifizeted az adot s utána van egy adozott jövedelmed. vagy te nem igy csinálod?"

Príma. Akkor most tedd fel magadnak a kérdést: ha bitcoinban kapsz mindent, és bitcoinban vallod be az adódat is, honnét szeded, hogy majd több pénz marad a zsebedben, mintha most forinttal tennéd ugyanezt?

Mi alapján számoltad ezt ki? Ugye kiszámoltad? Vagy szokás szerint a hasadra csaptál, és karakánul kijelented, hogy úgy van, ahogy te mondod?

"jaj. ez fájt. technikailag ugyanaz."

Akkor ennyi erővel a pedelec meg a túrabusz is ugyanaz, mert mindkettőnek kerekei vannak, és mindkettő üzemanyagot használ?

Szerintem amíg ennyire semmit nem értesz az informatikához, ne tegyél ilyen merész kijelentéseket, mert csak kiröhögünk.

"ugyanugy egy kártyát használ. ugyanugy egy számlát használ."

Megintcsak a fenti példa. A pedelec meg a túrabusz is hót ugyanaz akkor ugye? Hisz mindkettő használ benzint, hűtővizet, és kerekei vannak! Sőt, a reklámszatyor is ugyanaz mint a sörösrekesz, mert hisz két füle van, és dolgokat tárolunk benne...

Pffff, ekkora egy kretént, mint te...

"mellesleg megjegyzem, hogy ez a "semmi köze egymáshoz" érvényes az én bankszámlámra is és a tiédre is. a te bankszámládnak semmi köze az enyémhez."

Bankszámla és bankszámla között maximum a számlaszám és a bank neve a különbség, a rendszer és az infrastruktúra ugyanaz. A bitcoin viszont marhára nem ugyanazt azt az infrastruktúrát hasznája, mint a bankrendszer, szóval újabb emeletes ökörséget mondtál.

"csak a tökéletes buntények többségén is elcsusznak egy banánhéjjon"

A tökéletes bűntény attól tökéletes, hogy nem csúszott el senki semmi banánhéjon. Akarsz hallani egy ilyenről? Zodiákus gyilkos. De ott volt Kiss Béla is, a cinkotai bádogos.

Fail.

"akkor privatizáld a bitcoint:))) kissé nehéz lesz nemzetközi dolgot privatizálni."

Attól, hogy egy átlagember nem tudná megtenni, egy kormányzatnak simán sikerülne. Attól, hogy te nem tudsz felhőkarcolót építeni, egy csapat mérnök minden további nélkül megoldja, csak te nem látsz túl a saját szellemi sötétséged keretein.

"a bitcoinak viszont ahhoz nincs semmi köze hogy a mi országunkba mi vonatkozik rá, mivel fuggetlen az országoktol, így a miénktől is."

Ha bevezetnék hivatalos valutának, kisapám, akkor ugyanúgy vonatkoznának rá a törvények, mint most, a forintra. Vagy azt képzeled, csak úgy bevezetnek valamit fizetőeszközként, és szabadon hagyják futni, nulla ellenőrzéssel, felügyelettel? Te normális vagy???

"remélem a közgazdászathoz jobban értesz, mint az informatikához."

Remélem a magadfajtának soha nem lesz egyikhez se köze: se a közgazdászathoz,se az informatikához. Mindkettőhöz síkhülye vagy, önbohócokra meg egyiknél sincs szükség. Maradj meg a betonkeverőnél meg a lapát nyelénél, azzal viszonylag kevés kárt fogsz okozni.

"van akinek itt is ilyen az élete."

Akkor az szépen fogja magát és a cókmókját, és elköltözik. Senki nincs röghöz kötve, nem a sztálinista Szovjetúnió idejét éljük.

"nem mindig egyedul támadnak"

Egy flakon ideggáz 20-30 támadót is helyből kivégez. Hogy hol kapni ideggázt? Bakancsos úti piac például, kemény 7000 forint.

"ne nyomrögzitésből irj doktorit."

Mesélj, kisapám, ha nincs tanú, és nincs bizonyíték, mi alapján állapítható meg, hogy járt-e ott valaki? Mondom: semmi tanú, és semmi bizonyíték. Ha tehát holnap valaki rádmutat, hogy elloptad egymillió forintját, a logikád alapján már vihetnek is a sittre?

Igen, ez a SZU rendszerében valóban így volt, bárkire ráböktél, hogy szidta Sztálint, már cágolták is agyonlőni. Azóta történt már egy rendszerváltás nálunk, csak gondoltam szólok.

"és rendre kiderul, hogy alapvető óvintézkedéseket se tartottak be. érdekes, akik meg betartották, azokat nem verték át. nahát..."

Kezdjem el linkelni az olyan eseteket, ahol minden alapvető óvintézkedést betartottak, a webshop mégis átrázta őket? Tegyük izgalmasabbá: minden link után fizetsz nekem 500 forintot. Ha ennyire biztos vagy az állításodban, és amúgyis csiliárdjaid vannak bitcoinból, játsszunk nagy tétekkel.

"nyilván azért nem csinált muködő kriptovalutát s azért nem lett milliárdos, mert értett hozzá,de beérte apropénzzel."

Azért csinált kriptovalutát, mert értett hozzá, de esze ágában sem volt világszintű csalást elindítani vele. Neki elég volt megkopasztani pár ezer balekot. Mindazonáltal külföldön már büntették volna a piramisjátékozást, tehát Oroszországon kívül nem is művelhette volna a dolgait, ott ugyanis már lecsukták volna. Oroszországban viszont teljesen legális a piramisjáték, és pont nem hemzseg a milliomosoktól, a szegény ember viszont annál több, és bőven akadt balek, aki némi profitért beszállt a buliba. Idehaza szerinted kik ugranak be a mindenféle Ponzi-sémákba? A kőmilliomosok, akiknek a seggük lyukán is pénz potyog?

"elég szomoru ha bizonyitani kell olyan alapfogalmakat amiknek lusta vagy utána nézni"

Minden fogalomnak utánanéztem többször is, csak nem egyezik a szánalmas kis világnézeteddel, ezért elvből nem fogadod el. Mintha te valamiféle paraméter lennél itt.

"nagy vicc hogy tudatlanul hlyeségeket irsz más meg bizonyitson."

Eddig minden állításomra hoztam bizonyítékot. Te ezt egyikkel se tudtad megtenni, helyette hazudozol nagyokat. Szóval hátrább az agarakkal, kisapám.

"a te felelősséged lenne, hoy utána nézel annak, amiről irsz"

Ez rád duplán igaz.

"igaz aki hisz neked annélkul, hogy ő maga szintén utána nézne szintén felelőtlen"

Igen, tudjuk, aki nekem hisz, az gonosz MLMhater, bezzeg ti megmondjátok tiszta szívetekből az őszinteséget! Úgy mint a Kairos-os, Sciennetes meg más egyéb palira vett idióták, akik azóta mélyen kussolnak, és csak a fogaikat csikorgatják, amikor az épeszű többség röhög rajtuk.

Ez már lejárt duma, próbálkozz valami frissebbel.

" gondolatszabadság van, azt gondolsz bármiről, amit csak akarsz. sőt szolásszabadság is van s olyan hlyeségeket mondhatsz bármiről amit csak akarsz."

Így van, ezt te meg is teszed. A gond akkor van, kisapám, amikor nekiállsz hittéríteni, hazudozni, és csípőből mindenki mást lehazugozni, aki ki meri mondani az igazat rólatok meg az elfuserált kriptobohóckodásotokról.

"vagy hozzás hasonlo modon tájékozodik. pl. mástol várja hogy alátolja az infot."

Ez a világon mindenütt így működik, kisapám. Ha teszel egy állítást, az a minimum, hogy alátámaszd. Ha ezt nem teszed meg, akkor hazug kamu kókler vagy. És az is maradsz.

"amikor aládtolnak egy infot amiért semmit sem kell csinálnod, az legjobb esetben szurt info, rosszabb esetben egyenesen hamis info, mások meggazdaodását szolgálja"

Ez egy tökéletes jellemrajz rólatok. Csak nem tán sikerült tükörbe nézni? Nem köpted magad szembe utána? Pedig megérdemled.

"lehet nem akarnak, de nem teszik meg azt amivel elkerulhetnék."

Még szerencse, hogy te tudod a 100%-os módszert, amivel minden pénzügyi bukás elkerülhető. Csak tudnám, miért nem vagy akkor a top 100 leggazdagabb ember közt a Forbes listáján.

"pedig volt már rá példa."

Igen? Akkor említs meg egyet. Ha pedig szokás szerint hazudtál, akkor legyen annyi vér a pucádban, hogy beismered szépen, és felnyalod amit korábban a földre köptél.

"engem még senki se cáfolt itt meg."

Saját magadnak is ellentmondasz, kisapám, könnyebb megcáfolni téged, mint elvenni egy pólyástól a cumit. Az állításaid bő 100%-a ténytagadás.

"az hogy valotlan dolgokat találsz ki, még nem cáfolat."

Hogy szerinted valótlan, az egy dolog. A valóságban sajna megállják a helyüket az állításaim, akárhogy is kalimpálsz ellene. Nem vagy paraméter.

"és 80%-os visszesés nem elég komoly? 90%-os visszaesés nem elég komoly?"

Elég komoly, nem véletlenül hogy bedőlt az Ethereum is. Amit szintén letagadtál és hazugságnak állítottál be, amíg be nem linkeltem a saját oldalukat. Na onnantól fogva mélyen elkussoltál.

"ez mond el a navnak is."

Mit mondjak nekik? Hogy kereskedelemhez nem kell vállalkozói engedély?

Inkább beviszem és megmutatom nekik, amit te állítottál, egy kis vidámság nekik is jár. Ha nem röhögnének elég hangosan, majd elkottyantom nekik azt is, hogy a komplett adózási rendszert bitcoin alapúra cserélnéd, mindezt úgy, hogy még a középiskolát se fejezted be, nem is fogod soha. Garantált lesz az ováció.

"és egyedul te nézel embereket baleknak"

Igen, biztos én próbálok itt rádumálni mindenkit a szar kriptovalutákra. Még véletlenül se te, meg a holdudvarod. Undorító, ahogy két kézzel hárítod a felelősséget magadról. Egyszer a nyomorult életedben mi lenne, ha vállalnád a saját hülyeségedért a felelősséget, ahelyett, hogy mindenki mást cibálsz magad elé és pajzsként tartod ha kapod a szart a nyakadba?

"ha elhiszik amit mondasz kapják a 100 ezres birságokat. vállalkozi engedély nélkul végzett pénzgyi tevékenység."

Én kereskedelemről beszéltem, kisapám, nem pénzügyi tevékenységről. A kettő közötti különbséggel tisztában vagy? Hol lennél már...olyan szinten elszállt ostoba húgyagyú vagy, hogy vásárban kéne mutogatni téged a kétfejű borjú meg a szakállas nő között.

Pénzügyi tevékenységet NEM végezhet magánszemély, akár van vállakozói engedélye, akár nincs. Kolompár Teszlatroopert is elviszik, ha uzsoráztat. Téged is elvisznek, ha a saját szakálladra megpróbálsz beledisznolkodni egy állami monopóliumba.

Jogod van itt is ténytagadni, és ismételgetni hogy nem hiszed el és kész, próbálkozz meg akkor vele, ha ekkora nagylegény vagy! Majd add meg a zárkaszámodat, viszem neked a reszelő meg ütvefúró alakú tortát a kóterba.

"és a NAV szerinted azt nem tudja megszerezni? miért mi szerinted a nav? szeretettszolgálat? puszirol max azoknál beszélhetunk."

Tisztességes úton nem tudja. Tudod, van olyan BTK-s paragrafus, hogy banktitok megsértése, ha esetleg a joghoz is hülye volnál (az vagy). Tisztességtelen úton persze meg tudja, csak ebben az esetben viszontkeresetet nyújthatsz be ellenük a bíróságon, és ha nyilvánvalóvá válik, hogy a NAV jogosulatlanul szerezte meg a banki adatokat, akkor őket fogják elmeszelni nagyon durván hivatali visszaélés vádjával.

Tudod kisapám, még maga a rendőrség se hallgathat le téged indok vagy alapos gyanú nélkül. Volt már rá precedens, hogy ártatlanul citáltak bíróságra embereket, a sértettek perre is mentek a rendőrség ellen, és megnyerték a pert, az érintett egyenruhások pedig búcsúzhattak a jelvénykéjüktől egy életre.

"elöbb van a gyanu aztán a bizonyiték."

Mindjárt tudtam, hogy a joghoz se értesz, de azért nagy pofával osztod róla az észt.

"a jogosulatlan pénzgyi tevékenységet nagyon könnyu bizonyitani."

Maximum abban a hagymázas alternatív valóságban, ahol élsz.

" és még én írok hülyeségeket..."

Eddig nagyjából csak azt írtál.

2021. jún. 4. 01:13
 320/324 anonim ***** válasza:
100%

"1. Te jöttél egy bedőlt baromsággal 20 évvel ezelőttről, aminek SEMMI, DE SEMMI köze nincs a bitcoinhoz."

1: Szergej Mavrodi alkotta meg a magát a kriptovaluta fogalmát, tehát nagyon is sok köze van a mai kriptovalutákhoz. Ugyanúgy, ahogy Bírónak a golyóstollhoz, hiába halott már többszáz éve. Akkor is, ha ezt nem veszi be a gyomrod.

"2. Amikor ezt leírtam áthárítottam rád a bizonyítási kényszert, leírtad, hogy te magad sem tudod, hogy miről beszélsz, mivel a Szergejről szóló oldalak oroszul vannak így te sem tudod elolvasni."

A Wikipédiát angolul linkeltem, ott is le van írva fehéren-feketén. Persze egy betűt nem olvastál el belőle, nehogymá' magadat köpd pofán véletlenül. Vélhetően az angolhoz is segghülye vagy, mint úgy minden máshoz idáig, amibe beleugattál zéró tudással és felsültél, ezért már csak presztízsből se nyitottad meg a linket.

"3. Tegyük fel, hogy igazat adok neked és én bizonyítok. Ez esetben nekem azon kívül, hogy írnom kéne egy egy oldalas jelentést a bitcoin működéséről és összehasonlításáról a wow -hoz hasonló 100% -ban centralizált megoldásokkal, miközben te még arra se vetted a fáradtságot, hogy a Szergejednek utánaolvass."

A legkevésbé sem vagy szakértő a témában, írhatsz te ötezer oldalt is a bitcoinról meg a WoW-ról, köze nem lesz a valósághoz. Ennyi erővel a rakétamotorokról is írhatnál. Szergejnek pedig SZVSZ elég alaposan utánaolvastam, miután én hoztam fel. Mindenesetre alaposabban, mint ahogy te utánanéztél a pénzügyi rendszer, meg úgy az egész államapparátus működésének ahelyett hogy lebegsz a rózsaszín fellegek közt az álomvilágodban, és bugyuta vágyvezérelt szarságokkal akarod betömködni a tudásodban tátongó gigantikus szakadékokat.

Ha nagyon akarnék, megtanulhatnék oroszul, és több ezer oldalnyi vádiratot olvashatnék el Szergejről, csak tudod kisapám, nem érsz annyit, hogy ezt csak miattad megtegyem. Még feleannyit se. Se te, se a többi bitcoinhuszár retardált kretén.

"Ezért nem szeretem az érvelési hibás oldalt."

Mert találva érzed magad, ugyebár.

"Lufik mindig voltak és lesznek is, csakhogy a bitcoin nem az."

Még 10 éve se működik, de te magabiztosan kijelented, hogy ez márpedig nem lehet lufi. Mert csak. És kész, punktum. A valóság pedig igazodjon hozzád, különben jól megvered a pénzügyi rendszert! Dádádá!

Szerintem a pénzügyi rendszer most egész picire összehúzta magát és remegve kuporog a sarokban, félve sandít oldalvást rád.

"A bitcoin árfolyamában a kezdeti időszakban lehetnek ugrások és esések, de hosszú távon stabilizálódni fog 1 millió dollárnál."

Oké. A jövőheti lottószámokat megtudhatnám esetleg?

"1. Én a papírra értettem. A jövőben csak paypal, alipay meg kártyás fizetés lesz, nem lesz készpénz. Svédországban és Kína egyes részein már most is kb ez van."

A hatoslottó jövőheti nyerőszámai is érdekelnének, köszi előre is.

"2. Az arany is több 1000 éve létezett mint fizetőeszköz, mégis lecserélték 80 éve."

Az arany mái napig jelen van a piacon, nem cserélték le, nem is fogják, azért meg főleg nem, mert egy Ponzi-sémába belehülyült tosz kis megmondómaki világképébe nem férnek bele a nemesfémek.

"készpénz pedig már nem lesz, tehát azzal se fogsz."

Esetleg Tippmix-eredményeket is kérhetnék?

"Kártyával nem tudsz, mert a drog illegális."

WTF is this shit???

"ami a bitcoin világa lesz, mint bizonyítottam, te meg nem cáfoltad amiket írtam."

Bizonyítottad? Igen? Mikor? Mivel? Elutaztál a jövőbe egy DeLoreannal???

Fúziós erőműveket nem láttál esetleg? Csak mert már hatvan éve ígérgetik.

"az arany pénz ezer években mérhető idők óta van, s lényegében lecseréltük papírpénzre az elmúlt 500 évben."

Az arany ettől még vígan elvan az országok nemzeti vagyonában, a tőzsdén, az ékszerészeknél, és kismillió más helyen is. Tehát nem cserélték le az aranyat.

"a papírpénz volt a korábbi korok virtuális valutája."

A papír hogy lenne virtuális, amikor fizikailag létező? Ennyire hülye vagy, hogy alapfogalmak jelentésével se vagy tisztában?

Igen, a 19. században számítógép se létezett még, de a papírbankó az bizony virtuális valuta volt!

Kisapám, te lábon hordod ki az agyhalált.

"Nem emlékeztek a filmjelenetre, amikor Marco Polo apja mutatta a Kínábol hozott papírpénzt..."

Ja, hogy te hülye Hollywood-i szarokból tájékozódsz a valóságról...!

A magadfajta IQ-nuku szellemifogyatékosok ugráltak ki a tizedik emeletről, miközben hívták a Varázsfelhőt.

"Trollok már akkor is voltak"

Úgy van, mindenki troll, aki nem bólogat az agyament ostoba hülyeségeidre. Mindenki hülye, mindenki troll, ti vagytok egyedül a diliház helikopterei!

Volt már. Lapozhatunk.

"First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win."

Igen, szerettek a nagy vezetők ilyen és ehhez hasonló hangzatos bullshiteket hangoztatni. Sztálin és Churchill se volt kivétel. Aztán jóval később ki is röhögték őket, amikor nem jött be a jóslatuk.

Nosza, kezdj harcot az államhatalommal szemben, és nyerj! Sok sikert hozzá! Örökélet-kódot ne felejtsd el beírni...

"Most következik majd az a rész, ahol a diktatórikusabb kormányok betíltással fognak próbálkozni"

Amíg nem dől be végleg, nem fogják betiltani. Ha bedőlt, utána pedig már nem lesz értelme. Ennek mellesleg semmi köze a diktatúrához, csomó demokratikus országban is be van tiltva egy rakat dolog.

"csakhogy manapság ahol diktatúra van, ott a bűnözői alvilág is virágzik"

A kettőnek nulla köze van egymáshoz. Sőt, anno a Kádár-rendszerben a negyede se volt a bűnözés a mainak. Szingapúrban szintén diktatúra van, és rekordalacsony a bűnözés. A bűnözői alvilág pont hogy a legdemokratikusabb társadalmakban virágzik a legjobban.

"Ahol meg demokratikus kormányzás van, ott nem lesz betiltás, mivel felfogják hogy nem lehet. -> Ott is a bitcoin fog elterjedni."

Attól, hogy valamit megtűrnek, még nem fogják állami erőre emelni. A rágógumi sincs tiltva, mégse köteleznek senkit, hogy naponta fogyasszon belőle. Sőt, biciklit is kaphatsz bármelyik kerékpárüzletben, mégse vagy köteles használni.

"Magam részéről a következő válságnál minden pénzemet bitcoinba fogom tenni."

Hajrá. Aztán ha a bitcoin lesz az, ami belenyal a földbe, magadból kikelve fogsz szidni mindenkit: kormányt, államot, bankrendszert, Érmelléki Kuglófembert, még magát a Jóistent is, mert mindenki más lesz a hibás, még véletlenül se te, aki hülye fejjel a komplett vagyonát egy Ponzi-sémába ölte. Úgy fogsz járni, mint a devizás idióták, csak éppen téged senki nem fog megmenteni közpénzből. Találkozunk a Blahán, majd dobok egy ötforintost a kalapodba, ha arra vet a rossz sors, te képzelt milliárdos, te.

De nekem aztán mindegy, a te pénzed, úgy vágod magad alatt a fát két kézzel, ahogy akarod.

"és ha betiltják a gyökvonást is??? akkor mit csinálsz?"

Senki nem beszélt a bitcoin betiltásáról, kisapám, úgyhogy a szalmabábozással is leállhatsz egész nyugodtan.

"Maradjunk annyiban, hogy az 57% -os nagyfiunk ezzel is felsült és pofára esestt, ahogy kb az összes érvével."

Sajna-bajna kisapám, itt ti buktatok be, de igen csúnyán. Kezdve azzal, hogy minden állításotok helyből megcáfolható bárkinek, aki kijárta az egyetemet. Hogy ti, középiskolából is kibukott ostoba surmók milyen féligazságokkal és nettó hazugságokkal próbáltok itt lejáratni, az nem engem minősít, hanem titeket. Ha egy szakértő elolvassa a korábbi 30 oldalt, ahogy ténytagadtok, össze-vissza hazudoztok és ferdítetek, nem énrajtam fog röhögni nagyokat, hanem rajtatok. Bármilyen fogadást állok. Ugyanis, kisapám, nekünk semmi érdekünk nem fűződik ahhoz, hogy lejárassuk a bitcoint, nektek viszont fűződik érdeketek ahhoz, hogy védjétek itt a mundér becsületét. Mert még ahhoz is nyomorékok vagytok, hogy magatoknak elismerjétek, mennyire durván melléfogtatok a bitcoinnal. Helyette itt tobzódtok a magatok köré álmodott alternatív valóságban, és toporzékolva követelitek, hogy márpedig az a mérvadó amit ti hisztek/hinni akartok. Hiteltelen pénzügyi/informatikai/jogi senkik vagytok, és azok is maradtok. Lepkefing a tornádóban, hiába tombiztok itt kórusban.

"jelenleg pedig a bitcoin fő erejét a defláció adja"

Megint ezt a csontot rágod? SEMMI nem tud deflálódni a végtelenségig. Felhozhatod még ezt az ostobaságot félszázezerszer, igazad nem lesz, csak újfent kiröhöglek.

"a bitcoin meg nem fugg semmitol"

A pénzügyi analfabéta újra lesújtott. Tényleg ennyire hülye lehet egy homo sapiens?

"Inkább csak arról van szó, hogy nem én fogok dolgozni az államnak, hanem ők nekem az én pénzemért."

Képzeld csak ezt továbbra is, fogyatékoskám, a valóság nagyon durván arcon fog rúgni téged még egyszer. Az egyik ilyen után fel se kelsz többet majd.

"nem értik a lényeget"

Ez is volt már. Aki nincs benne, az hozzá nem értő, meg MLMhater. Mondj már valami újat, agybajnok.

"Bértől független elvárt adó lesz"

És ha az államháztartás nem bírja el, akkor mi lesz? Tudod mi? Államcsőd. De jó nagy.

"A bitcoin mivel egy publikus blockchaint használ, hacsak nem használok különböző trükköket, minden tranzakcióm látszani fog rajta, így nincs szükség többé adóbevallásra."

Közben pedig az államhatalom full legálisan megfigyelhet, mit is művelsz a gépeden. Orwell bácsi pedig nyugszik békében, ugye.

"Nem maszik sehova az allambacsi, ha csekken fizetsz keszpenzben akkor se masznak sehova. Hulyeseget beszelsz ahogy szoktad."

Miért nem mászik sehova az állambácsi? Mert te megfenyegeted az ujjaddal, hogy nana, el a kezekkel a gépemtől?

Ezt majd magyarázd meg a TEK-eseknek is, amikor az ajtódon dörömbölnek, okés? Jót röhögnek majd rajtad, lezúzzák a hülye fejedet, és már robogsz is a dutyiba. Majd akkor is hajtogasd nagy bőszen, hogy "hallucinálok".

"Az aranyon es a keszpenzen sincs ado."

Az ÁFA szerinted micsoda? Ajándék a Máltai Szeretetszolgálatnak?

Szokás szerint megmutattad ország-világ előtt, mekkora fogalmatlan segghülye idióta vagy.

"Van egy harmadik is, szavazol, az internetadobol sem lett semmi mint tudjuk."

Ha a szavazástól BÁRMI megváltozna, azonnal betiltanák. Azt hiszed, a szavazás miatt nem lett netadó? Ja igaz is, full kretén vagy, nem tudom, mit csodálkozok.

"Nem alkotott meg kriptovalutat."

Ez hány századik ténytagadásod is? Vagy beszéljünk ezrekről?

"A kriptovaluta nem digitalis megsem sokszorosithato a blockchainnak es a pow-nak koszonhetoen, semmi ehhez hasonlot nem alkotott meg."

A kriptovaluta egy digitális dolog, számítástechnikához segghülye barátom. Jó dolog égetni magad? Mellesleg Mavrodi pontosan ilyet alkotott meg, akárhogy is próbálod tagadni a tényeket.

"Virtualis egyenleg es internetes jatekok az internet kezdete ota leteznek, semmi koze a kriptohoz ami a bitcoinnal jott letre."

Szergej Mavrodi nem virtuális egyenleget vagy internetes játékot alkotott meg, ezt csak te próbálod erőltetni itt, hogy a súlytalan álláspontod erősítse.

"Virtualis egyenleggel es virtualis reszvenyekkel mint barmely online jatek korabban."

Sokezredik ténytagadás. Egy sort nem olvastál el róla, de nagy mellénnyel állítod itt a baromságaidat. Ez egyenesen gyönyörű.

"A tenyt allitja tovabbra is."

Az Ethereum tulajdon oldala pedig mást állít. A grafikonod tehát kamu. Veled együtt, kisapám.

"Ott is azt irtak hogy tobbszaz dollar az erteke es nem nulla."

Igen? Hol? Mutasd kérlek.

Ja, hogy sehol. Újabb kamu. Tovább.

"Nem en hamisitom hanem aki ezzel fogalkozik."

Azoknak vélhetően van is hozzá tőkéjük. Az átlagembernek nincs. Tehát tud egy mezei Kis Pista Jóska aranyat hamisítani? Nem tud. Újból pofáraestél.

2021. jún. 4. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!