Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek az emberek miért...

Szerintetek az emberek miért vàlasztjàk meg a fideszt?

Figyelt kérdés

Mindenki tudja, hogy milyen sok pènzt elherdálnak, milliàrdossà téve haverokat, családot.Az összes média kormàny közeli, èpül.szépen a diktatúra

Komolyan ezt nem veszik èszre? És mèv lehetne sorolni tovább

2019. aug. 26. 23:04
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
62%

Másik kedvencem:D

"10 milliót ad az állam".

Persze,mucsaröcsögén,ahol még várost,esetleg fővárost is csak filmről láttak,ott biztos nagy összeg ez:)

Több ilyen tudatlan,kádár rendszeres asszonytól hallottam ezt.

Ezek azt sem tudják hol élnek,valahol még leragadtak a rendszerváltásnál,vagy korábban.

2019. aug. 28. 03:00
 32/33 mindentudó99 ***** válasza:
67%
Egyáltalán miért kérdeztek ha a vàlasz semmi esetre se felel meg? Miért olyan hihetelen hogy valaki akár a családi adóval akár az egy kulcsos adóval egyik napról a masikra jóval többet keres? Szerintetek ez semmi mert másnapra már el is bukja. Mivel ? Hiperinfláció van vagy mi? El lehet tagadni de minek. Tegyük fel nézi az illlető a fizetéspapírját hát 80 ezerrel többet keresek mióta a fidesz van. Két hónapja még mszp volt tőlük nem kaptam lófa..t se. Na kire is szavazzak? Nagy dilemma.
2019. aug. 28. 03:16
 33/33 A kérdező kommentje:

Mindenttuddó 99 nek vàlasz

Az egykulcsos adó igàzsàgtalan, a világon mindenhol legalàbb 3, Nèmetbe 6 adókulcs van

Aki sokat keres, annak valóban jó az 1 kulcsos adó, de aki minimàlbèren volt, annak rossz

Engem pl rosszul érintett az 1 kulcsos adó, mert előtte 14 szàzalèkot vontak le, a fidesznèl 16 ot

A fidesz azoknak kedvez, akiknek jó a fizetèsük, gondoljon bele, az adójóváíràst sem tudjàk a kis keresetűek igènybe venni a gyerekeknèl, nekik marad 15 ève a 12200 Ft os csalàdi pótlèk

2019. aug. 29. 07:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!