Minek választják meg az emberek mindig a Fideszt, ha ennyire utálják őket?
A kép ami mindent elmond:
A JOBBIK-ot sokan elítélik, szélsőjobbos kiszólásaik miatt, vagy csupán azért, mert más ideológiát képviselnek, mint ők.
Vagy mert látják, hogy a gazdasági programjuk gyatra.
1, Nem azok szavaznak a Fideszre, akik szidják őket.
2, A Jobbikra nem értem, hogy mi értelme lenne szavaznia egy olyan embernek, akinek már a Fidesz sem tetszik. A Jobbik az lényegében a Fidesz turbó fokozatra kapcsolva.
Igen, biztos azok szavaznak a Fideszre, akik szidják őket.
Szerintem éppen ideje lenne valami logikafélét is tanítani az iskolákban, mert rengeteg ember eléggé hadilábon áll vele.
Kérdező, én megszavazom nektek a Jobbikot 2018-ban, de aztán nincs nyavalygás, ha olyanok lesznek, mint elefánt a porcelánboltban.
Rendben?
ennek akkor lenne rációja, hogyha a nem fideszesek koalícióba tömörültek volna, csak nem így volt, emrt pont úgy utálják egymást is, mint a fideszt :)
aki meg arra nem képes, hogy elmenjen szavazni az ne rinyáljon, hogy nem olyan kormány van amilyet ő szeretne
Persze, de jól megmutatja, hogy az a 2/3-ad valójában kevesebb, mint a választásra jogosultak 1/3-adát képviseli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!