Szerinted Te jó miniszterelnök lennél?
Igen, ha a magyar nép érdekeit tartom szem előtt.
Nem, ha a szomszédos országok lakóinak várható sorsát veszem alapul.
Néhány alapelv: Visszaállamosítás, rend, halálbüntetés, erős hadsereg, technológia-központú társadalomszervezés, születésszabályozás, Én házam Én váram elv, stb..usw..asf..икд....
"Z"
Nem tudom hogy jó politikus lennék e de itt vannak az ötleteim:
-Az üzemanyagról nagyon sok adót leszednék,ami azért fontos mert ,ha a szállító eszköz(üzemanyag)drága akkor a kisebb magyar vállalkozok képtelenek az áruira rátenni a magasabb üzemanyagárakat és emiatt minden drágul ami az szállítással kapcsolatos.
-Azt amit leszedtem a benzinről adót azt rátenném a dohányra illetve az alkoholra (Ez nem feltétlenül jelentené azt hogy drágább lenne mert a dohányt is illetve az alkoholt is szállítják tehát ha a szállító eszköz olcsóbb akkor azt is olcsóban tudják adni.
-a nyugdíjt módosítanám ,mindenkinek kell nyugdíjat fizetni ,de nem közös kaszába megy a nyugdíj hanem mindenki külön fizeti de annyi nyugdíjat fog kapni amennyit valóban megérdemlem ,ha nagy a keresete tehát aki minimálbére van bejelentve az nem fog nyugdíjat kapni tehát sokkal jobban járnak akkor az emberek ha becsületesen fizetnek.
-Oktatást hát amit az állam szed be pénzt oktatás címén én azt sokkal kevesebbet szednék be ,de az felsőoktatás még drágább lenne mint most ami azt jelenti hogy aki nek van pénze és a szülei tudják finanszírozni az járhat vagy olyan okos hogy ösztöndíjat kapjanak ez lehet hogy igazságtalanak hangzik de sok a diplomás aki nem tud sehol elhelyezkedni viszont kevés jó lakatos,gázszerelő,vízszerelő van most.
-egészségügy , hát nekem van vele rossz tapasztalatom mert lassú, és a jó szakemberek kimennek külföldre,mert ott jobb a fizetés ,és igazuk van ,tehát én adó félnormáljában nem szednék be adót hanem mindenki kapjon olyan el látványt amennyit maga fizetett biztosítás formájába.
-Mezőgazdaság bár a GDP nem nagy százalékát teszi ki de mégis fontos ,hogy milyen az étel amit megeszünk ,és hogy magyar e ,bár én imádom az Eu-t és ha okosak lenénk akkor mi ép úgy kitudnánk használni az EU-t mint az EU más taggálamai minket csak a minőségi magyar termékekkel kéne elárasztani a piacot és hogy magyar multik jöjjenek létre melyek elárasztják az EU-t ,lehetetlen?! Nem.
Még van sok mindent amit megváltoztatnék de holnap regelig írhatnék és már elfáradtam jó éjt mindenkinek.
15F
A kérdező kommentje:
Dick Esmen te a neved a Rossz Pc Játékok Sorozat-ból vetted a neved? :D
Dehogy,én Dick Esmen vagyok,a terrorista: [link]
....
amúgy igen,de mi köze ennek a témához?
érdekelnek a dolgok ,és utána olvasok:D
Én szeretnék a miniszter elnök lenni majd ,de addigra a mostani gondolataim biztos sokat fognak változni, remélem jó irányba:D
Jah csak úgy kérdeztem.
-----
Legalább nem tudnak majd átverni téged :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!