Szerinted Te jó miniszterelnök lennél?
Nem tudom milyen is lennék, de komolyan elszámoltatnám még a parlamenti portásokat is. Ahol látnék a nagytőke és a politika között összefüggést ott a politikus sok sok év, a nagytőke meg ki az országból. Mert annak semmi értelme hogy a táresadalomnak nem hoz hasznot.
Kemény vonalat húznék hogy hol a határ, mi az amit a tőke megtehet és mi az ami már káros és csak olyan cégeket hagynék " garázdálkodni" akik kifizetik érte a vámot, és nem a politikusok zsebébe. Persze kemény intézkedéseket hoznék a társadalom szerkezetélben is. Megfelezném a terheteket, és megtripláznám és kiszűrhetővé tenném az adó elkerülést minden szinten az offshort okk és hasonlók esetében különös figyelemmel.
Ha nem ölnének meg, rendet tennék.
Nekem ez az álmom. De hát esélytelen, nem azok vannak ott, akiknek kéne.
Én első lépésnek kivégeztetném az elmúlt 20 év politikusbűnözőit és a bolsevista tömeggyilkosokat. Felállíttatnám a csendőrséget, hazahívnám a külföldön tartózkodó katonákat, gazdaságilag a mezőgazdaságra összpontosítanék, és ami legfontosabb az elmúlt 20 évben privatizált állami értékeket államosítanám.
Befejezném a pakson elkezdett gázkamra projectet. Mindenki hozzájárulhatna adója egy százalékával, vagy akár külön adományokkal is a gázkamraépítéshez és kiirtanék minden orkot. Letartóztattatnám az elmúlt 20év összes politikai tisztét betöltő személyét és sorba mind főbelövetném, Gyurcsányt akasztanám, majd felnégyeltetném és kitűzném a parlament épületének négy sarkára egy táblával:
"Így jár aki a Magyar Nép ellen fordul!"
Kihajtanék minden külföldit.Különös tekintettel az alábbi cégekre:
Suzuki, Tesco, Auchan, Cora, Audi, Penny Market.
Állami finanszírozásból rengeteg gyárat létesítenék abból a pénzből amit a ciggerek segélyén és a volt, mára már kivégzett politikusok fizetésén, nyugdíján, végkielégítésén spórolok. Ezért a béreket is Európai szintűvé tudnám fejleszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!