A liberálisok miért cáfolnak nagyon sok nyilvánvalónak tűnő dolgot?
A legtöbben azt is cáfolják, hogy jelenleg liberalizmus van. Ugyan neoliberalizmus van, de az is a liberalizmus egyik, szélsőségesebb ágazata. A liberálisok szerint pedig nyilvánvalóan nem lehet szélsőséges a liberalizmus. QED.
Hogy a merényleteket Európában bevándorló, vallási hátterű emberek követik el. Hogy alapvető matematikai ismeretek birtokában tudható, hogy az európai nemzetek kisebbségbe kerülnek 100 éven belül (és addig is csak az inaktív idősek miatt nem). Hogy ezt vagy azt a jelenséget liberálisok propagálják, mint a gendert, a neofeminizmust, az lmbtq-mozgalmat, a bevándorlást, a kisebbségi jogvédelmet, az antifasiszta mozgalmakat, etc. Szerintük mindezek mögött valami más áll, pl. a konzervatívok.
Gyakran mondják, hogy nem a mai az igazi liberalizmus, csakhogy valószínűleg azért ilyen, mert a régi korlátokat már lebontották. Ma már nem a nők szavazati jogáért kell harcolni, hanem a nemi identitások jogaiért. Egyre tovább kell menni az egyenlő jogokban.
Ez cinizmus, vagy az igazság rendszeres elferdítése? Netán valóban okosabbak, mint a többi eszme hívei?
" A nacionalizmus nem szélsőség.
Egyébként ez már rég nem egyenlőség, már vannak "egyenlőbbek". Pl. azt tanítják, hogy a fehér ember rasszista, és a többi rassz nem is lehet az... "
Ha ez nem troll, akkor brutál durva gondok vannak az elméjével. :D
Addig terjed az én szabdságom amíg az nem korlátozza másokét. Ezt valakinek a nemi, vallási vagy etnikai hovatartozása biztosan nem fogja sérteni.
A genderizmus valóban egy qurvanagy f aszság, hiszen arról nem dönthetünk hogy milyen neműek legyünk. Viszont ha valaki úgy dönt hogy ő átoperáltatja magát, az a szíve joga.
Valóban előjött már hazánk óvodáiban és iskoláiban is, hogy egységesen kezeljék a lányokat és a fiúkat, ne erőltessenek rájuk nemi szerepeket már kiskoruktól, hogy így a nemi identitásuk szabadon fejlődhessen. De mindez csak abban manifesztálódik, hogy nincs külön wc az óvodában, és egy fiú is játszhat babákkal míg egy lány kisautóval.
20as esetleg eszedbe juttot már az hogy a muszlimok nem állatok? Ugyan olyan emberek mint te, ugyanúgy vannak köztük jók és rosszak, mint bármelyik másik csoport tagjai között. Érdekes módon amelyik országban többségben vannak a muszlimok még nagyon érdekes mmódon még mindig létezik és nem süllyedt anarchiába. Törökországban, marokkóban és algériában még a nőknek is van szavazati joguk, sőtt pakisztánnak női elnöke is volt. A muszlim országok ugyanúgy jogbiztonságra és a szabadságjogok biztosítására törekszik mint bármelyik másik.
23
Azt pedig te egyénileg, személyesen döntöd el, hogy mikor-hogyan-miben NEM korlátoztad az én szabadságomat, igaz-e?
Amikor a müezzin Európában hívja -üvöltve- a híveit naponta 5x imádkozni, és a melletted levő parkolóhelyen kezdi el a rituáléját a muzulmán, hogy ki sem tudsz szállni az autódból miatta, az nem zavar, ugye?
Amikor a panelben a folyosót elfoglalja egy muzulmán "család", külön lakásokban a 1.-2.-3. feleségek, akik mind egyedülálló anyaként élnek szociális pénzből, ingyen lakásokban, az sem zavar talán egyénileg, személyesen?
Így van, nehéz meghatározni, mi nem árt más embereknek. Pl. a genderizmus vagy a bevándorlók tolerálása biztos, hogy árt. Sokkal magasabb pl. a bűnözés, vagy az abnormális viselkedés sok nép körében. Nem vagyunk egyenlőek, nem kell tekintettel lenni olyan népekre, akiknek a fele erőszakkal terjesztené gyűlölködő vallását, vagy a társadalomból él, segélyből. Az értékes emberekre kell tekintettel lenni, nem a bűnözőkre. Ilyen dolgokról nem beszélve, hogy árt-e valakinek, ha mellette imádkozik egy muszlim, vagy beköltözik mellé. Szerintem igen, a liberálisok szerint nem.
Marokkóban egyébként nemrég elkaptak 2 skandináv nőt a radikális muszlimok, a részleteket inkább nem közlöm.
24 nem nem én döntöm el hogy éppen mit szabad és mit nem, ezt az egyes országokban meglévő jogrend dönti el. És ugye annak te sem örülnél ha belelenne írva az alaptörvényünkbe, hogy akinek szőke a haja azt meg lehet verni az utcán. A segélyek felvételére pedig mindenkinek ugyanúgy joga van. Ráadásul egy menekültnek nagy szüksége is van rá hiszen a 0ról kell felépítenie egy teljesen új életet egy ismeretlen országban.
Kérdező te meg ki vagy hogy eldöntsed hogy ki értékes ember és ki nem?! Világosíts fel mert én úgytudtam minden ember egyenlő...
amúgy meg nemszoktak a muszlimok az utcán imádkozni, templomba jérnak akárcsak a többi vallás követői
ÉS csak az iszlám állam és a hasonló rettenetek miatt ne nevezz gyűlölködőnek egy egész vallást, ettől csak te magad leszel gyűlölködő
26
Lehet, hogy "nem szoktak", de mellettem a parkolóban azt tette, láttam. És nem hinném, hogy külön nekem adta elő az ürge, és ő az egyedüli, aki így csinálja.
Nem templomba, hanem dzsámiba járnak, meg az ügyeletről -az ellátandó sürgősségi betegeket otthagyva az ima idejére- az orvosok a kórház más helységeibe -már ha pénteken egyáltalán hajlandóak dolgozni-azaz munkába járni-.
Minden azon múlik, hogy mit engedhetnek meg maguknak az adott országban ÉPPEN. Hogy elérték-e a kritikus tömeget a hatalomátvételhez.
Óriási tévedés, sőt bűn, a muzulmán vallást olyan vallásnak tekinteni, mint más vallásokat. Mint ahogy a zsidó vallást is, szóval lehet, hogy ez egy közel-keleti specialitás, egészen hasonló vonásokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!