Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek meddig fenntarthat...

Szerintetek meddig fenntartható, hogy egy pökhendi tróger feléli az ország vagyonát?

Figyelt kérdés
A románoknál már akasztanának, de minimum sitt. Itt miért jó ez, hogy ez a köcsög szétfényűzi a családjára az adófizetők pénzét, miközben dúl a nyomor az országban?

2019. aug. 14. 23:23
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
10%
Ne piros kezezzetek. Mutassatok bizonyítékokat. Akkor elfogom hinni. Na?
2019. aug. 15. 08:26
 22/30 anonim ***** válasza:
6%
Ja Hogy nincsen. Aha. Akkor mit vádaskodsz alaptalanul? Csak piros kezezés van,bizonyíték nincs. Sosem volt. Biztos Orbán Viktor elégette. Lehetséges. Hu most mi lesz?
2019. aug. 15. 08:57
 23/30 anonim ***** válasza:
6%
"itt adnak fizetést, nem 93 ezret." Hát ha szar munkahelyre mész ne csodálkozz hogy nem fizetnek meg. Amúgy az átlag magyar fizetés 200 ezernél indul. Te gyárban dolgoztál? Még ott is többet adnak.
2019. aug. 15. 09:07
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Itt, sokan azzal védik a tolvajokatt, hogy "hol a bizonyíték".

Arra sincs, hogy nem loptak!

Viszont, egyszer majd minden kiderül!

2019. aug. 15. 13:00
 25/30 anonim ***** válasza:
20%
Hat en nem tudom de 200-250 et keresek havinta szuleimmel lakok meg. Igy havi 20 30 az költök kajara ruhara neha 70 80 at is. A többit elrakom kocsim mar van. Igazabol lakas alapra gyűjtök meg 1 2 ev es meglesz tán. Sose kellett nelkülöznöm igaz nem jartam be a vilagot de jo cuccokban jarok. Van hobbim srb. Igaz nem vetettem meg a kemeny munkat sosem. 16 evessen is dolgozgattam amit tudtam. 18 eves korom ota dolgozom főallasban. Udv egy kőmüves. Azt tudom h az mszp idejen 90 ezer forint körül mozogtak a fizetesek akkor miről beszelünk...
2019. aug. 15. 15:14
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

"Akik gyenge érzelmeket táplálnak egy esetleges kormányváltással kapcsolatban azok önmagukat csapják be és nem veszik figyelembe a tényeket."

A tények alapján a kormányváltásra pont, hogy esély van.A kormányváltás ogy-i választásokon van, ahol még mindig több az ellenzéki szavazó, mint a fideszes, ez tény.

Továbbá az összefogásra sosem volt olyan igény, mint most. 2014-ben sem, mivel akkor még nem kezdték el ilyen komolyan leépíteni a jogállamot.

Amit kiemeltél, hogy sehol nincsenek a 2014-es vezető pártok. Pont ez a bizonyíték. Kik vezettek? A jobbik. Összefogott a jobbik '14-ben vagy '18-ban? Nem. Ezért a választók elfordultak. Szintén ez mondható el az lmp-ről is.

A valóság az, ami tényeken alapul és nem az alaptalan álláspontodon, hogy ha az önkormányzati választásokkor a nagyvárosokban összefogást tudnak csinálni, akkor könnyen nyerhetnek. Ami lehetővé teszi, hogy bázist építsenek az adott településen a pártok, ezzel megerősödjenek.

Optimális esetben 2022-ben már lehetséges 1:1 arányban parlamenti helyeket szerezni az ellenzéknek a fidesszel szemben.

Szóval a kormányváltás reális. Az eddigiek alapján2022-ben is lehetséges, de 2026-ban talán még reálisabb.

"Azt tudom h az mszp idejen 90 ezer forint körül mozogtak a fizetesek akkor miről beszelünk.."

Egyrészt, nem. Az mszp-szdsz alatt 110 ezer körül mozgott a fizetés, szóval ezzel számolok a továbbiakban is.

Csak reálértékben teljesen más. Ha átnevezzük a forintot euróra és az emberek 100 ezer eurót keresnek, az nem fog 100 ezer eurót érni külföldön.

A valóság az, hogy ha beleszámolod az inflációt, akkor már csak épphogy jobban keresel, mint az akkori 110 ezres kereset.

A inflációval számolva 190 ezer körül keresnél, ha az akkori 110 ezret kapod.

A 110 ezret középértékként választottam ,ha későbbi fizetést nézek, akkor 130-at kellene felszoroznom az infláció mértékével, ami azt jelentené, hogy 227-et keresnél.

Az hogy nagyobb a fizetéseden a szám önmagában semmit sem jelent.

2019. aug. 16. 02:37
 27/30 A kérdező kommentje:
Most, hogy hol, mikor számszerűleg mennyin mozgott a fizetés kár meditálni. Nekem az első fizum 2879ft volt. 6ft volt egy sör 7,20 egy doboz szofi, 130ft egy összkomfortos albérlet havonta. 2000 hazaadtam anyámnak aki 2 szintes kastélyt éppíttetett nekem míg katona voltam...
2019. aug. 16. 20:43
 28/30 A kérdező kommentje:
Most azért senki nem tud semmit építeni....
2019. aug. 16. 20:44
 29/30 anonim ***** válasza:
57%

"Most, hogy hol, mikor számszerűleg mennyin mozgott a fizetés kár meditálni."

Ezt akartam szemléltetni annak a válaszolónak, aki a mostani 200 ezres fizetését az akkori 110 ezressel vetette össze, mivel szerinte semmi sem drágult, csak javult az élet színvonal a fizetés növekedésével.

2019. aug. 17. 00:44
 30/30 anonim ***** válasza:

A pökhendi tróger minden nap közelebb van az elmúláshoz!

Irdatlan feladat lesz utána rendbe tenni ezt az elcseszett országot!

2019. aug. 17. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!