Sajnálnád Magyarországot ha egyik napról a másikra megszűnne és az ország területét a szomszédos országok között osztanák szét?
"Idegen nyelven meg az ügyintézés is lópikoló"
Magyarországon magyar nyelven is lópikoló az ügyintézés.
" hanem arra figyel, hogy neki magának is minél több gyermeke szülessen"
Mi ez? A Fidesz fizetetett hirdetése? Megvolt reggelire a Lokál+ProstiSrácok olvasás?
Igen, sajnálnám, mert nekem Magyarország a hazám, magyar az anyanyelvem, magyar az identitásom, és annak ellenére érzem jó itthon magamat, hogy sok a hülye ember, egyáltalán nem szimpatikus amit a politika, különösen amit a kormány művel. Akkor is sajnálnám, ha nem az összes szomszéd ország osztaná fel, hanem az egész Ausztriához kerülne, és ezzel némileg gazdagabbak lennénk (bár kétlem, inkább Ausztria menne ebbe tönkre, hiszen nagy a gazdasági különbség, ugyanakkor ők a kisebb lakosságúak).
Aki esetleg a kormány vags hülye emberek miatt nem így gondolja, az vegye észre, hogy nem csak a Fidesz, az egykori komcsik, fasiszták, Horthy rendszer, stb., stb. Magyarország, hanem pl. Ady Endre, József Attila, Faludy György is. Meg nem csak buta, irigykedő magyarok vannak, hanem olyan kisemberek is, akiket szeretünk.
Sajnálnám meg nem, de, ha előre szólnának akkor átköltöznék a nyugati országrészbe, hogy Ausztriához tartozzak, jelenleg nagy valószínűséggel Szlovákiához tartoznék.
Mielőtt valaki jön a hazaszeretettel, Magyarországon a hazaszeretet először kisajátították a jobboldaliak, szélsőjobboldaliak. Jelenleg pedig lassan 10 éve egymás hergelése megy, nonstop gyűlölködés és a totális társadalmi szétszakadás és a kormányhíveken kívül mindenki hazaáruló.
Ott tartunk, hogy, ha liberális vagy (már önmagában szitokszónak számít az országban) akkor hazaáruló, migránssimogató, sorosbérenc (meg még 1001 jelzőt lehetne mondani amit nem szívesen írnék le) vagy. Konkrétan a liberálisok le vannak "tiltva" a hazaszeretetről, ami persze hülyeségnek hangozhat, de mégis ez a helyzet.
Nekem egyszerűen nehezemre esik egy olyan társadalommal azonosulnom ahol felépülhetett és működhet egy ilyen rendszer. Ez alatt pedig nem csak a fidesz szavazókat értem, hanem mindazokat akit passzívan asszisztálnak ehhez. Ezek párosban pedig kiteszik a társadalom nagy részét, én egy ilyen ország iránt nem tudok gyengét érzelmeket táplálni, de ezért sem tervezem itt a jövőm.
Viszont valahol tiszteletben tartom a társadalom döntését, bár volt időszak, hogy szívesen kikeltem volna magamból, de alapvetően nem lennék képes az egész társadalmat lehurrogni és a különféle szavazókat degradáló jelzőkkel illetni, mert azzal mást nem lehet elérni csak az indulatok elmélyítését. Ez van, ezt kell fogadni és amennyire csak lehet tiszteletben kell tartani.
9:
Akkor tudják kisajátítani a Fideszesek a hazaszeretet, ha mi nem Fideszes magyarok hagyjuk őket. Bárhogy is próbálják a magyarságot újradefiniálni, nekem az számít, amit én érzek. El lesznek még ezek a hazaárulók zavarva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!