Te támogatnál egy olyan elvi mozgalmat, hogy csak a 25-45 év közötti állampolgárok szavazhassanak?
A 25 éven aluliak még gyerekek, nem képesek még átlátni a politikai helyzetet és a következményeket, valamint az ok okozati összefüggéseket. A 45 fölöttiek között, bár sok a tapasztalt, de a jövő mégsem az övék már. Ezért nem indokolt, hogy joguk legyen dönteni más jövőjéről. Ráadásul ahogy idősödnek egyre butulnak is sokan, de mind1.
A lényeg az, hogy a 25-45 éves korosztály képezi a produktív lakosságot, azt akiket kizárólagosan illetne meg a döntéshozatal az ország sorsáról, hiszen ez a korosztály az aki az országot effektíven építi. Minden más korosztálynak el kellene fogadni, hogy ők így vagy úgy de manipulálhatóak, és nem vezet jóra, ha szavazhatnak.
Mindegy egyébként csak egy ötlet volt.
Sokkal igazságosabb lenne, és egyből elveszne a FIDESZ a semmibe mert az értelmiség véleménye jobban számítana.
"Így lehetne támogatni azokat, akik nagycsaládosok, mert az ő véleményükre sokan tesznek jelenleg. Sokkal fontosabb az ő véleményük, mint egy olyané aki egyedül él, mert az jobban él, csak magára költ.
Amit én írtam igazságos lenne!"
Nem tudom te eddig hol voltál,de 2010 óta fokozottan pozitív diszkriminációban vannak részesítve a nagycsaládosok.
Másrészt nem kommunizmusban élünk,hogy mindenki szükségletei szerint részesül a javakból.
Tehát az,hogy ki hány gyereket vállal,a magánügye.
Ezért ne követelőzzön plusz kiváltságokért,mivel így is többszörösen használja az egészségügyet és az oktatást,mint azok,akik szerinted "magukra költenek".
"Így lehetne támogatni azokat, akik nagycsaládosok, mert az ő véleményükre sokan tesznek jelenleg."
Én ezt úgy értettem, hogy igen lesz*rják őket jelenleg.
Magyarország lakossága folyamatosan csökken. 20 év alatt 500 ezer ember "tűnt el". Úgyhogy ez már lassan nem magán ügy lesz, hanem közügy. Én ezzel is díjaznám a szülők erőfeszítéseit. Igen is számítson jobban azoknak a véleménye, akik "jövőt" adnak az országnak, mint azok akik csak lógatják a lábukat és várják, hogy a sült galamb a szájukba repüljön.
"17-es a szavazati érték mint egy lakcím szerepelne a tulajdonosa mellett."
És honnan tudnák, hogy melyik pártra leadott szavazat melyik szavazati értékhez tartozik?
#23-24, #25-nek:
Benned még annyi önkritika sem szorult, hogy elolvasd és értelmezd amit leírsz mielőtt elküldöd?
Majmot csináltál saját magadból!
Idézlek:
"Ön szerint minden egyetemista hülye, nagypofájú, ingyenélő, öntelt, szerencsétlen, aki még a s*ggét sem tudja kitörölni."
Ezután pedig a következőket írod:
-"Az Ön munkáját egy egyetemista 1 hónap alatt betanulja! "
-Ide vagy oda 30 év tapasztalat. 30 éve ugyan azt csinálja ugyan úgy"
-" Amit ön tud ahhoz ész nagyon nem kell, csak gyakorlás!"
És végezetül ami a legjobban tetszett:
" Az informatika egy olyan téma, amibe egy laikus is képtelen beleszólni! Nem csak pötyögünk ám a számítógép előtt meg játszadozunk."
Te szerencsétlen istenb'rma! Gépi kódú programozást tanultam két évig, fakultatív tárgyként 7.-8. osztályban! Utána jött az ASII, a DOS, de nem is sorolom tovább.
Én is pontosan úgy hittem kb 20-évvel ezelőtt a dolgokat, mint ahogy most te!
Egy hónap alatt betanulod azt amit tudok? Neked egy hónap kellene a megértéséhez? Mert érteni nem nehéz!
De ha a kezedbe adnám a serpenyőt hogy dobd fel az anyagot a falra, a fele a képedbe csapódna vissza, vagy a szerszámot is utána dobnád! :D
Elmélet és gyakorlat között nagy a különbség!
Egyébként nagyon téves képet alakítottál ki rólam magadban! 30 éve csinálom ugyanazt, ugyanúgy?
Akkor most elsorolok neked néhány munkahelyet ahol dolgoztam:
-Hírlap standos
-Pécsi Pizza Hut. Felrakó, utána oktató, végül konyha-főnök. (8 hónap leforgása alatt)
-Pécsi McDonald's. Konyhás, utána oktató, végül termelés-irányító
-Élelmiszer-eladó
-Multi-Level-Marketing értékesítő
-Híradástechnikai műszerész. (TV-k, erősítők, egyébként ez a legkedvesebb hobbim)
-Kőműves
-Burkoló
-Villanyszerelő
-Mélyépítő
Az eddigi rekordom az egy munkahelyen eltöltött leghosszabb idővel a McDonald's volt, másfél évvel! Azt követi a Pizza Hut 8 hónappal, a többi rövidebb volt.
Én már szinte minden voltam, csak akasztott ember nem!
Én elmondhatom hogy mindig azt tettem amit akartam, amihez kedvem is volt!
Te 20-év múlva elmondhatod majd ugyanezt? :)
"ASII, a DOS" aha ok... ne is sorold tovább.
Amúgy ne haragudj meg, de már pont lesz*rom amit írsz. Szerintem te nem tudod felfogni, hogy én mit írok. Középiskolában is van még műelemzés, ami a szövegértés egyik formája. De hát magának ez kimaradt, úgyhogy annyira nem csodálkozom, hogy nem megy.
Kényszerből dolgozik és napról napra él, ne tagadja.
"De ha a kezedbe adnám a serpenyőt hogy dobd fel az anyagot a falra, a fele a képedbe csapódna vissza, vagy a szerszámot is utána dobnád! "
Jaj megint lenéz...Tegyük fel, hogy megtörténik... 1 óra múlva meg már tudom, hogy kell. Bumm...gyakorlás kérdése.
ÉS tudok vakolni is mert van építész a családba, aki egyedül is épített már fel házat, de nyaranta én is beszálltam...
Képzelje parkettázni is tudok, szigetelést is csináltam már, kőgyapotost. Tető építésben is segédkeztem. Betonoztam is, ragasztottam csempét is, szóval sok mindent csináltam. Amihez nem értek egyáltalán az a gázszerelés, vízszerelés.
És én is mondok már egy ilyet magának mondjuk információ elmélet.
Definiálja a bináris Z-csatornát és adja meg a kapacitását.
Azt hogy valaki ezt gyakorlatban és elméletben értse először ki kell járni a középiskolát, hogy matekból az alapokkal tisztában legyen, majd utána jöhet a deriválás,integrálás, ami a valószínűségszámításhoz kell (különböző eloszlásokhoz, nem részletezném). Valószínűségszámítás után pedig információ elmélet.
Ha nem tudja mehet haza, következő vizsgán találkozunk.
Informatikán belül pedig elég változatos lehetőségek vannak, szinte bármi lehetek...még kőműves is. Szóval igen el tudom majd magának mondani 20 év múlva is.
Befejeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!