Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a Coca-Colánál maradhat a...

Ha a Coca-Colánál maradhat a meleg propaganda, akkor ezzel az erővel a Fa szapant miért nem reklámozhatják félmeztelen nőkkel?

Figyelt kérdés
Talán az olyan indulatokat kelltett, amelyet nem akartak? Ugyanolyan zavaró szerintem mind a kettő, egy bizonyos társadalmi rétegnek. Főleg teszem azt a gyerekeknek. De a mai nyitott szexuális világban még akár ez is megeshet. Nekem nem a homoszexuálítással van bajom mint jelenséggel, hanem azzal az egésszel ami ez köré épül. Egyszerűen van akinek nem ez a normális, és nem ez az elfogadott. De eltűri mert ez is valamilyen szinten a világ része. De nem kell ezt állandóan mások arcába belenyomni, ugyanúgy mint a meztelen kebleket. [link]

#fa #Coca-Cola #meztelen keblek
2019. aug. 6. 23:44
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 A kérdező kommentje:
Szemezgess ezzel: [link]
2019. aug. 7. 18:23
 62/66 A kérdező kommentje:

"Senki nem mossa át a gyerekek agyát és senki nem neveli őket meleggé. Attól nem lesznek meleggé, ha tudomást szereznek róla, hogy léteznek melegek a világon. Mint ahogy pedofillá sem lesz attól senki, ha tudomást szerez róla, hogy léteznek pedofilok, vagy attól sem, ha meglát egy meztelen gyereket a strandon."

A meleg propaganda már mindenhova betolakszik. Az ovodákba, az iskolákba mindenhova. A gyerek agya könyen átállhat ezek miatt. Tény ami tény. Senki nem születil melegnek. Valami történik vele.

2019. aug. 7. 18:28
 63/66 anonim ***** válasza:
71%

# 61, 62.

Nézd, én tudományos tényekről beszéltem neked. Te kormánypropaganda-oldalakkal és alaptalan kinyilatkoztatásokkal válaszolsz.

Bocs, nem megyek le erre a szintre. Olvasgasd csak a Pesti Srácokat napestig, ha nem kár az agysejtjeidért.

Sajnállak.

2019. aug. 7. 18:36
 64/66 A kérdező kommentje:
Ja mert csak 444 szintű oldalak birok küldeni. Tudod az Origon meg a Pesti Srácok oldalon is vannak tudományos adatok.
2019. aug. 7. 18:43
 65/66 anonim ***** válasza:
60%
# 64-es. Nem, nincsenek. Ahogy a 444-en sincsenek.
2019. aug. 7. 18:59
 66/66 A kérdező kommentje:
Nincs is olyan oldal Magyarországon ahol vannak. :D
2019. aug. 7. 19:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!