Ha a Coca-Colánál maradhat a meleg propaganda, akkor ezzel az erővel a Fa szapant miért nem reklámozhatják félmeztelen nőkkel?
"Én hetero vagyok, és engem nem undorít ez a plakát, amin gyakorlatilag a szerelmet hirdetik. Az én véleményem akkor ezek szerint kevesebbet ér, mint azoké a heteroké akiket zavarnak ezek a plakátok, vagy hogy van ez?"
Nem de tudomásul kell venni, hogy ez a többséget zavarja, és a többségnek ez a meleg propaganda, ez a mocsadék ami megy ez felháborító, és zavaró!
"Hatalmas tévedés, hogy ezt akarják lenyomni az emberek torkán, hogy ez normális. Nincs olyan hogy normális vagy nem normális, ez egyébként ha belegondolsz, elég sértő. Olyan van hogy elfogadott vagy nem elfogadott. Miért fáj az, ha el akarják fogadtatni az emberekkel azt, hogy egy nő ugyanúgy szerethet egy nőt, vagy egy férfi egy férfit, mint egy férfi egy nőt?! Írtam neked egy csomó mindent az előző kommentemben mégse válaszoltál.."
Pont azt mondom, hogy ez egy elfogadott dolog a mai korban. Talán 10-20 évvel ezelőtt még nem volt ennyire elfogadott, akkor ennek még lett volna létjogosultsága. És de van olyan hogy normális, és van olyan hogy nem normális. Ne egy kisebbség akarja megmondani nekem mint többségnek, hogy nekem mit kell elfogadnom és elviselnem. Nem fogom úgy kezelni ezt mintha normalis lenne, mert ez nem az. Ez taszító. És kimerem mondani, hogy nem ez a természetes. Persze mindig is volt, és mindig is lesz.
"De amúgy megnyugodhat a kis lelked, ahogy a többi lelki sérültnek is, mert leveszik a plakátokat."
Nem vagyok lelki sérült, csak mert nem akarom hogy meghatározzák, hogy a többségnek mi legyen a normális.
Istenem, ne hisztizz már, qrva gáz vagy.
Én azt akarom, hogy kisebbségben legyél, de nem azért, mert hetero vagy, hanem mert gusztustalan, előítéletes, bigott, bunkó paraszt.
"Istenem, ne hisztizz már, qrva gáz vagy."
Majd én megmondom neked mi a gáz! Hogy ti mind gyilkosok vagytok. Az a gáz. Meg az hogy kisebbségbe kényszerítek a normalítást. Ne ez tényleg gáz. Na de nem baj. Tik nyugodtan ki is halhattok. Természetes szelekció!
Ezt az érvet sosem értettem. Ha nő a melegek elfogadottsága, amiatt miért születne a heteroszexuális pároknak kevesebb gyereke?
Feltételezzük, hogy apuka vagy anyuka délután 4-től este 6-ig meleg lesz, csak mert adott a lehetőség?
" Ha azt érjük el, hogy a melegek legyenek többségbe, mert lassan már az lesz az elfogadott, akkor előbb utóbb kihalunk."
Ok, én fentebb poénkodtam, de te kajak azt állítod, hogy ha ez lesz az elfogadott, akkor a melegek kerülnek többségbe, mert lesznek olyanok, akik egyébként csajjal kavarnának, de mivel elfogadott, inkább ráfanyalodnak a f...ra? :)
Mert nem kell érted kiállni, te díszphasz. Senki nem ver meg, ha azt mondod, hetero vagy. Senki nem mondja, hogy menj 4 fal közé az asszonykáddal meg a kölykeiddel.
Minek több magyar? Ebből a szarból minek több? Inkább lennénk 5 millióan, de jól élnénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!