Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a Coca-Colánál maradhat a...

Ha a Coca-Colánál maradhat a meleg propaganda, akkor ezzel az erővel a Fa szapant miért nem reklámozhatják félmeztelen nőkkel?

Figyelt kérdés
Talán az olyan indulatokat kelltett, amelyet nem akartak? Ugyanolyan zavaró szerintem mind a kettő, egy bizonyos társadalmi rétegnek. Főleg teszem azt a gyerekeknek. De a mai nyitott szexuális világban még akár ez is megeshet. Nekem nem a homoszexuálítással van bajom mint jelenséggel, hanem azzal az egésszel ami ez köré épül. Egyszerűen van akinek nem ez a normális, és nem ez az elfogadott. De eltűri mert ez is valamilyen szinten a világ része. De nem kell ezt állandóan mások arcába belenyomni, ugyanúgy mint a meztelen kebleket. [link]

#fa #Coca-Cola #meztelen keblek
2019. aug. 6. 23:44
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 A kérdező kommentje:
De én és a többség ettől undorodik. Ha attól lesz valaki homofób, hogy utálja a meleg propagandát akkor homofób vagyok kövezetek meg. A melegek is utálják a heterok látványát. Eddig is tökéletesen elvoltam a melegek mellet. Minek kell reklámozni, hogy ők is léteznek? Ki nem sz.rja le? Mindenkinek a magánügye! Ezzel az erővel kirakhatnának meztelen csajos plakátokat is. Mert az ugyanolyan zavaró egy bizonyos társadalmi rétegnek.
2019. aug. 7. 09:47
 22/66 A kérdező kommentje:
Valahogy ami a normalítást reklámozza, ami a többségnek a normálítást jelenti azt mind elitélitek. De persze ami nem normális azt elakarjátok fogadtatni velünk. Ha valaki a normális családos élezmódot reklámozza, homoszexualítas helyett, hogy ne haljon ki a rohadt népesség, arra rögtön raszáltok. Én már heteroként kisebbségben érzem magam. Kisebbségben érzik .agukat a normális családok. Ez az undorító abnormális melegpropaganda miatt!
2019. aug. 7. 09:51
 23/66 anonim ***** válasza:
21%

#22 És rátapintottál a lényegre.

Pontosan ezt akarják, hogy te, aki most tudod, hogy többségben vagy, te ne merjél megszólalni amikor a gyerekeiddel meg el akarják hitetni, hogy nem 2-3%-os kisebbségről van szó, hanem hogy ugyanannyi a homoszexuális, mint a heteroszexuális.

Hogy ne merjél mást mondani, tanítani a gyerekednek, mint hogy ugyanolyan a homoszexualitás, mint a heteroszexualitás, hogy ez csak választás kérdése.

Éppen ez a lényege, hogy ne merj olyat kimondani, hogy ez nem normális, nem természetes - ergo nem helyes magatartás forma.

Már most is sikerült elérniük a meleglobbinak köszönhetően, hogy egy marginális kisebbség nem létező problémájával foglalkozunk hónapok óta. Hogy az az országban a beszédtéma, hogy joga van-e a melegeknek a házassághoz, örökbefogadáshoz, van-e létjogosultsága pride-nak, kell-e pride hónap, most meg ez a kampány.

A céljukat elérték, te nem tudod kimondani a véleményedet mert azonnal rád szállnak és homofóbnak bélyegeznek, róluk meg azt hiszik a fiatalok, hogy sokkal többen vannak.

Na pont emiatt kell nagyon komolyan venni a dolgot és határt szabni az ilyen kampányoknak. Mert nem ez az egy kampány az ami árt a fiataloknak, hanem az, hogy folyamatosan kampányolnak, csak új és újabb szereplőkkel, eszközökkel.

2019. aug. 7. 09:58
 24/66 ConnectCare ***** válasza:
80%

Az, hogy kit szeretsz, kivel éled le az életed a személyiség egy igencsak fontos része. Látják a szomszédaid kivel laksz, tudja a családod, a kollégáid, mindenki.

Emiatt az érintetteknek baromira fontos, hogy életük során pusztán amiatt, mert azt dobta nekik a gép, hogy melegek ne szenvedjenek el hátrányt.

Mivel a többség nem igazán segítőkész ebben (ld.az Egyenlő Bánásmód Hatóság megannyi ügye), ezért van egyfajta harc az egyenjogúságért.

Abba meg ne tessék már belehalni, hogy a társadalom egy része az egyenjogúságáért küzd. Ettől ugyanúgy szabad házasodni, együtt aludni, CSOK-ot felvenni, szülni egy óvodányi gyereket stb..

2019. aug. 7. 11:18
 25/66 A kérdező kommentje:
De szerintem a melegeknek van Magyarországon egyenjogúságuk, nincsenek elitélve. nincs semmi értelme ennek a meleg propagandának, nincs annak értelme hogy egy kicsi szűk kisebbséget akarjanak előtérbe helyezni, amikor ez a többségnek nem normális. Ugyanúgy nem normálisak a melegeknek a hetero párok. Az sem normális, hogy azokat akarják kisebbségbe kényszeríteni aki normális, és aki egészségesen gondolkodik.
2019. aug. 7. 11:25
 26/66 A kérdező kommentje:
De ha ez így megy akkor megérdemli ez a mai Európai társadalom a kihalást.
2019. aug. 7. 11:27
 27/66 anonim ***** válasza:
93%

Ha nem lennének elítélve, ez a reklám most nem lenne téma. Nem hánynál itt vért az erőlködéstől, hogy ez nem normális.

A melegek nem utálják a heterokat, a homofóbokat talán. Én is utálom a nőgyűlölőket. Miért szeressük azokat, akik utálnak?

2019. aug. 7. 11:30
 28/66 tgt ***** válasza:
94%
Kérdező, vajon Magyarországon mekkora az egyenjogúság, ha ekkora hiszti van abból, hogy azonos nemű párok megjelenhettek a coca-cola plakátokon? A melegek is szoktak szerelmesek lenni, kötődnek egymáshoz és mindenben hasonló érzéseket élnek át, mint a heteró párok. Ha a heteró párokat ábrázoló plakátok nem zavarnak, akkor a meleg párokat ábrázoló miért zavar?
2019. aug. 7. 11:40
 29/66 A kérdező kommentje:
Nem azért téma mert el vannak itélve, hanem azért téma mert azt akarják elérni hogy ez legyen a normális. És hogy mi kisebbségben érezzük magunkat. Azért van erről szó, azért ez a téma, mert ez az egész jelenség, ez az egész propaganda annyira nyomul. Fogják fel, értsék meg hogy ők egy kisebbség. És zavar minket ez a magatartás. 10-20 évvel ezelőtt még megértettem volna, mert akkor még lett volna oka, lett volna létjogosultsága. De már senki sem itéli el a melegeket! De a legszörnyűbb az egészben, hogy ez mint a mai nyugati felfogással van egyensúlyba. Ahol képesek széndioxid kibocsátásba mérni egy gyereket. Az köztudott, hogy a meleg párok nem tudnak természetes úton úgy szaporodni, mint a normális párok. Ezért nem is vállalnak gyermeket, vagy kevesebbet válallnak. És ez mind azoknak megfelel, akik széndioxid kibocsátásba, meg üvegházhatásba mérnek egy csecsemőt. Kérdezem én, hogy ez nem egy környezet barát, környezet tudatosnak álcázott népbutítás, és népírtás? Mert hiába mentsük meg a földet, az unokáink kedvéért, hogyha nem is lesznek unokáink. Európába egyik ország sem éri el azt a termékenységi szintet, ami fenntartható lenne!
2019. aug. 7. 11:41
 30/66 anonim ***** válasza:
92%

“De én és a többség ettől undorodik. “

Én hetero vagyok, és engem nem undorít ez a plakát, amin gyakorlatilag a szerelmet hirdetik. Az én véleményem akkor ezek szerint kevesebbet ér, mint azoké a heteroké akiket zavarnak ezek a plakátok, vagy hogy van ez?

Hatalmas tévedés, hogy ezt akarják lenyomni az emberek torkán, hogy ez normális. Nincs olyan hogy normális vagy nem normális, ez egyébként ha belegondolsz, elég sértő. Olyan van hogy elfogadott vagy nem elfogadott. Miért fáj az, ha el akarják fogadtatni az emberekkel azt, hogy egy nő ugyanúgy szerethet egy nőt, vagy egy férfi egy férfit, mint egy férfi egy nőt?! Írtam neked egy csomó mindent az előző kommentemben mégse válaszoltál..

De amúgy megnyugodhat a kis lelked, ahogy a többi lelki sérültnek is, mert leveszik a plakátokat.

2019. aug. 7. 13:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!