Ha a Coca-Colánál maradhat a meleg propaganda, akkor ezzel az erővel a Fa szapant miért nem reklámozhatják félmeztelen nőkkel?
#22 És rátapintottál a lényegre.
Pontosan ezt akarják, hogy te, aki most tudod, hogy többségben vagy, te ne merjél megszólalni amikor a gyerekeiddel meg el akarják hitetni, hogy nem 2-3%-os kisebbségről van szó, hanem hogy ugyanannyi a homoszexuális, mint a heteroszexuális.
Hogy ne merjél mást mondani, tanítani a gyerekednek, mint hogy ugyanolyan a homoszexualitás, mint a heteroszexualitás, hogy ez csak választás kérdése.
Éppen ez a lényege, hogy ne merj olyat kimondani, hogy ez nem normális, nem természetes - ergo nem helyes magatartás forma.
Már most is sikerült elérniük a meleglobbinak köszönhetően, hogy egy marginális kisebbség nem létező problémájával foglalkozunk hónapok óta. Hogy az az országban a beszédtéma, hogy joga van-e a melegeknek a házassághoz, örökbefogadáshoz, van-e létjogosultsága pride-nak, kell-e pride hónap, most meg ez a kampány.
A céljukat elérték, te nem tudod kimondani a véleményedet mert azonnal rád szállnak és homofóbnak bélyegeznek, róluk meg azt hiszik a fiatalok, hogy sokkal többen vannak.
Na pont emiatt kell nagyon komolyan venni a dolgot és határt szabni az ilyen kampányoknak. Mert nem ez az egy kampány az ami árt a fiataloknak, hanem az, hogy folyamatosan kampányolnak, csak új és újabb szereplőkkel, eszközökkel.
Az, hogy kit szeretsz, kivel éled le az életed a személyiség egy igencsak fontos része. Látják a szomszédaid kivel laksz, tudja a családod, a kollégáid, mindenki.
Emiatt az érintetteknek baromira fontos, hogy életük során pusztán amiatt, mert azt dobta nekik a gép, hogy melegek ne szenvedjenek el hátrányt.
Mivel a többség nem igazán segítőkész ebben (ld.az Egyenlő Bánásmód Hatóság megannyi ügye), ezért van egyfajta harc az egyenjogúságért.
Abba meg ne tessék már belehalni, hogy a társadalom egy része az egyenjogúságáért küzd. Ettől ugyanúgy szabad házasodni, együtt aludni, CSOK-ot felvenni, szülni egy óvodányi gyereket stb..
Ha nem lennének elítélve, ez a reklám most nem lenne téma. Nem hánynál itt vért az erőlködéstől, hogy ez nem normális.
A melegek nem utálják a heterokat, a homofóbokat talán. Én is utálom a nőgyűlölőket. Miért szeressük azokat, akik utálnak?
“De én és a többség ettől undorodik. “
Én hetero vagyok, és engem nem undorít ez a plakát, amin gyakorlatilag a szerelmet hirdetik. Az én véleményem akkor ezek szerint kevesebbet ér, mint azoké a heteroké akiket zavarnak ezek a plakátok, vagy hogy van ez?
Hatalmas tévedés, hogy ezt akarják lenyomni az emberek torkán, hogy ez normális. Nincs olyan hogy normális vagy nem normális, ez egyébként ha belegondolsz, elég sértő. Olyan van hogy elfogadott vagy nem elfogadott. Miért fáj az, ha el akarják fogadtatni az emberekkel azt, hogy egy nő ugyanúgy szerethet egy nőt, vagy egy férfi egy férfit, mint egy férfi egy nőt?! Írtam neked egy csomó mindent az előző kommentemben mégse válaszoltál..
De amúgy megnyugodhat a kis lelked, ahogy a többi lelki sérültnek is, mert leveszik a plakátokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!