A Momentum miért van most ennyire elájulva a Coca Colától?
Cseh Katalin és Donáth Anna is Coca Colás posztokat raktak fel instagrammra.A Coca Cola egy kizsákmányoló cég,akit nem érdekel az egyenlőség.Az az érdekük,hogy elnyomják a munkásokat.Van itt a városban is egy üzemük és rossz hely,hallom a munkásoktól,hogy nem szeretnek ott dolgozni.
Egészségtelen szutyok amit árulnak,csak mérgezik vele a népet.
Azzal hogy a Momentum ennyire a Coca Colát pártokja,csak azt bizonyítják vele,hogy neoliberálisok és nem érdekli őket a munkásosztály.
Ha egy cég szociális intézkedéseket hozott volna,mondjuk céges nyaralót építettt volna a munkásoknak,azt is így kiemelték volna?Biztos hogy nem.
Én voltam diákmunkán,szar volt.
Nem veszem a termékeiket.Meg se birom inni a Coca Colát.Megfájul a hasam,felpuffadok tőle
A nővérem élelmiszermérnök a cégnél, már az első évben 410 bruttót fizettek, úgy hogy nem volt tapasztalata a nővéremnek, csak a szakmai gyakorlat...
Már a második évben jelentős emelést kapott.
A szaktársai más cégeknél sokkal rosszabb tapasztalattal rendelkeznek, s ennek a fizetésnek alig több mint a felét kapják...
Amúgy igen, a kóla egészségtelen, ahogy a pálinka is amit meg annyira tól a kormány. Viszont mindkettőt lehet mértékkel fogyasztani, de például a dohányosok viszont nem csak a saját egészségüket károsítják...
Vagyis hogyha mindenképpen gyűlölködni akarsz, akkor szerintem találhatsz olyan célpontot ami jobban megérdemli.
Nincs eláljulva.
És te is tudod, csak széndékosan félreértelmezed, hogy azért tettek fel kólás posztot, mert a Coca-Cola szivárványos plakátokat tett ki.
A Momentum meg kiáll a meleg, leszbikus munkások mellett!
A munkásokat rosszul fizetik.Több ismerősöm is van,aki ott dolgozik,mindig túlóráztatják őket meg rosszul is fizet.
De a kizsákmányolás ellen is tegyenek,ne csak a homofóbia ellen
Ellenségem ellensége a barátom !
Az ellenzékiek most mind Coca-colát isznak
A Fidesznek nem ellensége a Coca Cola.Nagy puszipajtások
Tessék,lehet okulni.Lássátok tisztán a dolgokat:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!