Ha a momentum nem balliberális, miért a balliberális ismerőseim vannak félig elájulva tőle, és miért a balliberális média "tolja"?
Azok az ismerőseim kezdtek el rajongani értük, akik eddig is együttesek, elempések, esetleg gyurcsányimádók vagy emeszpések, eszdéeszesek voltak, a fideszesek, jobbikosok finoman szólva sincsenek jó véleménnyel a formációról.
Talán mégsem sikerül annyira képviselni a pozitív nemzetképet, amire annyira büszkék? Vagy netán nincs is nekik?
Miért a 444-en, indexen, HírTV-n, atv-n, klubrádión dől a momentum-propaganda, miért ők akarják népszerűsíteni ezt a társadalmi támogatottsággal alig rendelkező pártot, ha nem balliberálisak?
"Miért a 444-en, indexen, HírTV-n, atv-n, klubrádión dől a momentum-propaganda, miért ők akarják népszerűsíteni ezt a társadalmi támogatottsággal alig rendelkező pártot, ha nem balliberálisak?"
Mert mondjuk gyakorlatilag minden más a Fidesz kezében van, akik érthető módon nem örülnek nekik.
2#
"Nekem azt magyarázza meg valaki, miért olyan korlátoltak az emberek, hogy a politikai ismereteik kimerülnek jobb-, és baloldalban?"
Nyugi, ezek az emberek nem csak a politikában ilyen egybitesek, hanem bármiben.
És azt tudtad kérdező, hogy a Momentum vezetője élt Németországban?
Szerintem ebből egyértelműen kiderül, hogy egy külfődi zsidó, akit Soros György pénzel.
"Nyugi, ezek az emberek nem csak a politikában ilyen egybitesek, hanem bármiben."
Hát, engem nem nyugtattál meg. :D
Így is, úgy is egy nagy rakás fanatikus elmebetegről van szó.
7#
Pontosan. Én is voltam már "jobber", "fidesznyik", "hazaáruló libbant" meg izraeli is, attól függöen hogy épp kivel nem értettem egyet.
"És azt tudtad kérdező, hogy a Momentum vezetője élt Németországban? "
Valahogy az összes szoci és libsi gyereknek futotta külföldi tanulásra, de azért ráhelt b**szogassuk, hogy ő hogy tehette meg amikor a minimálbért kereső szalagmunkás józsi nem küldheti amsterdamba tanulni a gyerekét.
Már meg nem tudom számolni, hány "ballib" gyűlölő kérdést kellett olvasnom eddig xD
Valaki nagyon unatkozik, vagy trollkodik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!