A Momentumos illető nem totál fiatal Orbán Viktor?
Figyelt kérdés
Tudom, most ellenük beszél, de nem pont ugyanezt tette anno a fiatal Viktor is? A stílusa, az arrogancia, minden annyira ugyanaz. S még a szakállas arcával a kinézet is stimmel! Vajon a hatalommal ő is átváltozik? Sokan pedig most nagyon meggyőzettek, de én egy Viktor2.0-t látok.Vélemény?2017. márc. 9. 20:21
1/12 anonim válasza:
Abban külömbözik,hogy ő szereti a migráns dicket
2/12 A kérdező kommentje:
Anno Viktor meg utálta az orosz dicket, most meg mmmmmmfincsi.
2017. márc. 9. 20:31
3/12 anonim válasza:
Bizony totál olyan. Neki is két lába van, meg két füle. Sőt, van orra, és 10 ujj a két kezén.
Hát igen, mindenki hasonlít Orbánra...
4/12 anonim válasza:
Ha már így felhoztad, nekem Michael C. Hall jut róla eszembe a Dexter sorozatból, amikor csak meglátom. Pedig jobban megnézve nem is igazán hasonlít rá.
Amúgy meg a kinézet az utolsó szempont.
5/12 anonim válasza:
Szerintem is sok a hasonlóság. De a politika nehéz szakma, majd meglátjuk hol lesz 10-20 év múlva. Mindenesetre az ambíció látszik benne.
6/12 anonim válasza:
OB is csak 10 évig volt liberális, utána visszament a KISZ gyökereihez és most neokommunistaként tör egyeduralomra.
8/12 anonim válasza:
Ezek a momentumosok azok a tipikus pesti egyetemista "értelmiségiek" akik 2 füves cigi és egy Bob Marley szám alatt kitalálták hogy meg kell váltani a világot a csúnya náciktól. Amúgy hemzsegnek köztük a szélső liberálisok. Bár annyiban nagy szolgálatot tesznek Viktornak hogy még jobban megosztják a komplett baloldalt.
9/12 anonim válasza:
# 8/8 Időpont ma 21:21
Látom alaposan tanulmányoztad őket. :-D
10/12 anonim válasza:
Már az eddigi nyilatkozataiból látszik hogy pontosan ugyanolyan. “2032-ben vagy 2036-ban talán már dolgozhatunk közösen az olimpiarendezésért.” Tehát az olimpia is csak addig büdös neki amíg nem ő lopja belőle a közpénzt. Ismerős. "[Orbán] baromi tehetséges politikus, aki az emberek nyelvén tud új koherens világmagyarázattal szolgálni." No comment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!