Cseh Katalin azért pózolt coca colaval, hogy jelezze kiáll mellettük?
Gondolom nem kell reszleteznem miért felkapott most a coca Cola. Cseh Katalin tegnap Facebookon egy olyan képet osztott meg, amin a képet elnezve fel akarja hívni a figyelmet hogy Cola van a kezében.
A kérdésem csupán érdeklődés jellegű, teljesen pártatlanul kérdem, szimplán kíváncsi vagyok.
Nem t'om, én a Pepsi-t szeretem. De nem kapom meg. Azt mondják, őrült vagyok! :(
Mike voltam
Bár, nem értek egyet a melegfelvonulással,sem az üzenetével, a politika miatt akkor sem fogok bojkottálni egy üdítőt, amit szeretek.
Ennyi erővel, bojkottálhatnánk a cégek többségét.
-Sok ruhaipari céget, mert rabszolgákkal dolgoztat Ázsiában egy tál rizsért.
-A gyógyszergyártókat, mert állatokon kísérleteznek.
-Az élelmiszeripart, mert rengeteg műanyag hulladékot termelnek
És még sorolhatnám napestig.
A Coca Cola a kapitalizmus jelképe,egy neoliberális,kizsákmányoló cég,ami mérgezi a lakosságot.
Persze,hogy ezt támogatja a neoliberális Momentum
Igen, azért, mert kiáll a melegek jogai mellett és a homofóbia ellen.
Előző! Nagyot nevettem azon, amit írtál. Nyilván hülyeség, de tőled már megszoktuk a neoliberálisozást.
Csak azért IS pénzt kap.
És akkor megvan, hogy mitől van olyan hullaszíne.
Szeretem a kólát, de sose pózolnék vele. Az olyan proli.
Alföldiben is csalódtam, tényleg ennyire butuska, hogy azt hiszi az ő meg mások melegsége érdekli ezt a vérkapitalista céget? Csak a profit érdekli őket, semmi más. Már csak az a kérdés, hogy ingyér' volt bohóc, vagy megfizették?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!