Mért kellene félni a Magyar Gárdától?
Figyelt kérdés
mikor megtaláltam ezt a videót bennem is felmerült a kérdés!
http://www.youtube.com/watch?v=fZ0IE7mvreE
2010. júl. 12. 15:29
11/14 anonim válasza:
Én meg azt nem értem bárki is milyen jogon van ellene, amikor létezik cigány önkormányzat, kisebbségi obudsman stb. A többségi társadalomnak meg nem lehet érdekvédelme? Milyen demokrácia ez vajon? Judokrácia?
12/14 doboszoli válasza:
Kérdezem én:
Történt-e a Gárda működése alatt bármilyen általuk okozott(bizonyítható) balhé, bűncselekmény, önbíráskodás?
Sajnos a cigókkal szemben a rendőrség tehetetlen.
Ahol szükséges, (rettegésben tartott települések) a Gárda megjelenik, végigmasíroz a településen, semmi atrocitás. Egyetlen forintjába nem kerülnek az adófizetőknek. Rossz ez nekünk?
Ha mindkét kérdésre NEM a válaszod, megbeszéltük a dolgot.
13/14 anonim válasza:
Ha választanom kellene a gárda és a cigányok között, akkor inkább a gárda. Azok legalább nem szúrnak le 1 doboz bagóért.
14/14 anonim válasza:
Én pártolom a gárdát(hamarosan kiderül,hogy azért mert náczi vagyok,amiről eddig nem is tudtam)a cigányok amit művelnek már elég durva.Én tudom,a szomszédban egy elég népes cigány család él.Hetente hétszer ordibálás megy éjjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!