Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mért kellene félni a Magyar...

Mért kellene félni a Magyar Gárdától?

Figyelt kérdés

mikor megtaláltam ezt a videót bennem is felmerült a kérdés!

http://www.youtube.com/watch?v=fZ0IE7mvreE

2010. júl. 12. 15:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%
Én meg azt nem értem bárki is milyen jogon van ellene, amikor létezik cigány önkormányzat, kisebbségi obudsman stb. A többségi társadalomnak meg nem lehet érdekvédelme? Milyen demokrácia ez vajon? Judokrácia?
2010. júl. 12. 21:44
 12/14 doboszoli ***** válasza:

Kérdezem én:

Történt-e a Gárda működése alatt bármilyen általuk okozott(bizonyítható) balhé, bűncselekmény, önbíráskodás?

Sajnos a cigókkal szemben a rendőrség tehetetlen.

Ahol szükséges, (rettegésben tartott települések) a Gárda megjelenik, végigmasíroz a településen, semmi atrocitás. Egyetlen forintjába nem kerülnek az adófizetőknek. Rossz ez nekünk?

Ha mindkét kérdésre NEM a válaszod, megbeszéltük a dolgot.

2010. júl. 13. 06:03
 13/14 anonim ***** válasza:
60%
Ha választanom kellene a gárda és a cigányok között, akkor inkább a gárda. Azok legalább nem szúrnak le 1 doboz bagóért.
2010. júl. 13. 07:27
 14/14 anonim ***** válasza:
64%
Én pártolom a gárdát(hamarosan kiderül,hogy azért mert náczi vagyok,amiről eddig nem is tudtam)a cigányok amit művelnek már elég durva.Én tudom,a szomszédban egy elég népes cigány család él.Hetente hétszer ordibálás megy éjjel.
2010. júl. 13. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!